Shop voor €35 aan telpatroon borduurwerken en ontvang een borduurring cadeau!
 

Boeken

Boeken

Een leuk patronen boek om zelf leuke creaties te maken? In de patronen boeken van merken als Lana Grossa, Phildar, Scheepjes en DMC vindt u leuke patronen om mee te haken, breien of borduren. Welk patronen boek is uw favoriet?

Producten 1-24 van 382

per pagina

Producten 1-24 van 382

per pagina

Ruime collectie patronen boeken

Wilt u een nieuw handwerk project starten, maar weet niet precies wat? Met de patronen boeken heeft u in één keer veel nieuwe inspiratie in huis om te breien, haken of borduren. En dankzij de losse patronen heeft u de vrijheid in kleur en materiaal, zodat u echt een persoonlijke touch aan het eindresultaat kunt geven. 

Wilt u patronen inclusief garen bestellen, zodat u genoeg garen heeft om het patroon te maken? Wij bieden ook complete borduurpakketen, haakpakketten en breipakketten aan. Hierin zit het partoon en de garen, zodat u direct aan de slag kunt. Bij de borduurpakketten zit al een borduurnaald in het pakket. Bij de brei- en haakpakketten moet u nog een aparte naald bestellen, als u deze niet al in huis heeft. 

Patronen boeken van bekende topmerken

In onze collectie vindt u brei-, haak- en borduurboeken van bekende merken zoals Lana Grossa, Phildar, DMC en Scheepjes. En dankzij de verschillende thema's is er bij elk merk een leuk patronen boek te vinden. Zo heb je leuke hobby boeken vol patronen om sokken te breien, kleden te haken en letters en cijfers te borduren. Zo maakt u met elk boek weer een leuk eindresultaat en leert u gaandeweg nog meer technieken.

Uw patronen boeken bestellen? Dat doet u bij C.R. Couture!

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe patronen? Waar wacht u nog op?! Bestel direct uw nieuwe hobby patronen boeken online! Met een collectie van meer dan 300 hobby boeken is er altijd een boek dat bij u past. Bij een bestelling vanaf €65 wordt uw bestetlling gratis verzonden. En doordat we meer dan 30.000 producten op voorraad hebben, kunnen wij uw bestelling vaak dezelfde dag nog versturen. 

Wilt u de patronen boeken liever eerst in het echt bekijken? Kom shoppen in onze winkel in Rhoon, waar u de boeken met patronen kunt doorbladeren. En naast de hobby boeken kunt u ook wol en garen kopen, zodat u direct de garen voor uw nieuwste project kunt kopen. Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!