Shop alle snijgereedschap met 10% korting met de code: SCHERP10  
Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Luca-S borduren

Luca-S borduren

Bent u op zoek naar een mooi borduurpakket? De borduurpakketten van Luca-S zijn perfect voor iedereen. Van halve tot hele kruissteek, Luca-S heeft het allemaal. Met meer dan 90 prachtige borduurpakketten in verschillende thema’s is er ook een mooi borduurpakket voor u te vinden. Welk pakket wordt uw nieuwe favoriet?

Producten 1-24 van 301

Van laag naar hoog sorteren
 1. Luca-s borduurpakket cosy fireplace BU5041 telpatroon
  Luca-s borduurpakket cosy fireplace BU5041 telpatroon
  Speciale prijs € 67,65 Normale prijs € 69,75
 2. Luca-s borduurpakket New York BU5049 telpatroon
  Luca-s borduurpakket New York BU5049 telpatroon
  Speciale prijs € 80,55 Normale prijs € 83,05
 3. Luca-s borduurpakket Vlinder magie BU5043 telpatroon
  Luca-s borduurpakket Vlinder magie BU5043 telpatroon
  Speciale prijs € 55,20 Normale prijs € 56,90
 4. Luca-s borduurpakket Koetsrit in Londen BU5040 telpatroon
  Luca-s borduurpakket Koetsrit in Londen BU5040 telpatroon
  Speciale prijs € 44,10 Normale prijs € 45,00
 5. Luca-s borduurpakket Wild Life of Predator BU5033 telpatroon
  Luca-s borduurpakket Wild Life of Predator BU5033 telpatroon
  Speciale prijs € 57,40 Normale prijs € 59,20
per pagina

Borduren met Luca-S

Luca-S is een populair merk dat al meer dan 25 jaar prachtige borduurpakketten maakt. De ontwerpers laten zich vooral inspireren door de natuur. Denk aan mooie borduurpakketten met planten en bloemen en dieren. Maar ook voor borduren gebaseerd op kunst vindt u terug in hun collectie. Zo heeft Luca-S een prachtig exemplaar met print van het Meisje met de Parel van Vermeer uitgebracht.

Ruime collectie Luca-S borduurpakketten

Inmiddels is Luca-S zeer geliefd bij zowel de beginnende als meer gevorderde handwerker. Dit komt voornamelijk doordat borduren met Luca-S dankzij de levensechte details echt een feestje wordt. En dankzij de ruime collectie borduurpakketten is er voor iedereen een mooie variant te vinden. Als u houdt van borduren in thema’s zoals dieren en natuur, bent u bij Luca-S aan het juiste adres. 

In elk borduurpakket van Luca-S vindt u de benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Bekijk altijd even de productomschrijving. Hier vermelden wij welke accessoires en materialen bij uw borduurpakket worden geleverd. De voorbedrukte borduurpakketten kunnen gewassen worden, zodat de opdruk na het borduren niet meer te zien is. 

Al 30 jaar Luca-S borduren

Elk jaar brengt Luca-S weer een prachtige collectie met borduurpakketten uit waar u uren handwerk plezier aan zult beleven. Als officiële dealer van Luca-S selecteren wij elk jaar weer de leukste borduurpakketten om ons aanbod te vergroten. Met meer dan 100 verschillende borduurpakketten is er genoeg keuze voor u.

U kunt ook langskomen in onze winkel om de collectie van Luca-S in het echt te bekijken. Naast de Luca-S collectie hebben wij ook producten van onder meer Phildar, DMC, Vervaco en Lanarte in onze winkel op voorraad. Bekijk de contactpagina voor onze openingstijden of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!Copyright © 2024 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste online bestelling!
Pak je korting!