C.R. Couture voor breien, borduren, haken en andere handwerken

Winkelmandje

0 artikelen | € 0,00

Afrekenen Bekijk

Borduurpakketten

Winkelen per
Categorie
 1. Bloemen (67)
 2. Cultuur (28)
 3. Delfts blauw (1)
 4. Dieren (69)
 5. Disney (1)
Merk
 1. Anchor (8)
 2. Maia (2)
 3. Vervaco (676)
 4. DMC (45)
 5. Lanarte (272)
Artikelen 1 tot 24 van 272 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 24 van 272 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduurpakketten

Borduurpakketten

Borduurpakketten vanuit de nieuwste borduurcollecties vindt u bij CRCouture. Borduurpakketten van bekende merken zoals Vervaco, Lanarte, Dimensions, Pako, Royal Paris, Anchor, Maia, DMC, Thea Gouverneur, Heritage Crafts, Orchidea, Rico Design, Permin of Copenhagen, Eva Rosenstand, Luca-S, Riolis, RTO, Margot, Collection d’art, Matryonin Posad, Seg the Paris, Princesse, Marie Coeur, Alisa, Merejka, Duftin, Panna, La masion victor,, Chudo Igla (magic needle), Diamond Dotz en Disney. Alle borduurpakketten hebben wij zo goed als in voorraad zodat wij ze snel kunnen leveren. Ook worden de borduurpakketten compleet geleverd incl. borduurstof, borduurzijde, borduurnaald, werkwijze en eventueel indien een telpakket het telpatroon.

Er zijn voorbedrukte en telwerk borduurpakketten. Dit houdt in dat bij een voorbedrukt borduurpakket het borduurwerk aangeeft welke kleur en/of welke steek op de aangegeven plaats moet komen. Met een telwerk borduurpakket moet u het borduurpatroon zelf uittellen op de borduurstof.

Voorbedrukte borduurpakketten zijn vaak de bekende kruissteekkussens op het grove stramien maar ook tafelkleden en de fijnere stramiens om te borduren als schilderij horen bij deze categorie. Naast alleen grove voorbedrukte kruissteekkussens zijn er ook enkel fijne borduurkussens en borduurpakketten als schilderij in het voorbedrukt.

Telwerk borduurpakketten zijn borduurwerken die u nog moet uittellen op de borduurstof. Bekende merken zoals Lanarte hebben hier een breed aanbod in. Zo heeft Lanarte verschillende series borduurpakketten van o.a. Marjolein Bastin, Klassiek, Romantiek, Cultuur, Dieren en Home and Garden.

U vindt bij ons borduurpakketten voor alle thema’s. Borduurpakketten met bloemen, dieren, landschappen, bekende schilders, voor Pasen, voor Kerst, een huwelijk of voor geboorte. Geboortetegels en groeimeters voor de kinderkamer van bekende thema’s zoals Woezel en Pip, Jip en Janneke.

Disney borduurpakketten zijn weer terug van weggeweest. Borduurpakketten van Cars, Frozen, Mickey Mouse, Nemo, Winnie the Pooh, Hello Kitty, Maja de bij en Popcorn the Bear.

Naast grote schilderijen om te borduren hebben wij ook kleine borduurwerkjes. Wat kleinere borduurpakketten zijn o.a. kruidenzakjes, boekenleggers en wenskaarten.

Ook hebben wij borduurpakketten voor kinderen met speelse afbeeldingen. De borduurpakketten voor kinderen zijn vaak voorbedrukt maar ook telwerk en worden in spansteek of kruissteek geborduurd.

In de borduurpakketten zitten verschillende soorten stof. Bij een voorbedrukt borduurpakket kan het Aida, grove of fijne stramien zijn. Bij een telwerk borduurpakket kan de borduurstof Aida, Kaaslinnen of Evenweave zijn. Het verschil tussen deze drie borduurstoffen is de fijnheid ervan. Zo is Aida de meest grove borduurstof en Linnen en Evenweave de fijnste borduurstof. Linnen en Evenweave zijn kwa fijnheid gelijk aan elkaar alleen zit er bij Linnen onregelmatigheid in de stof en is Evenweave borduurstof glad en gelijkmatig. Bij Aida zijn de twee draadjes waar je normaal over borduurt al samengevoegd waardoor er meer blokjes ontstaan.

Naast allerlei verschillende soorten borduurpakketten en merken hebben wij ook alle accessoires rondom het borduren. Inspirerende borduurboeken met borduurpatronen, borduurgarens van Venus en DMC, borduurstoffen, borduurnaalden, borduurscharen en handige opbergboxen en accessoires.

Ontdek al onze artikelen