Rico Design

Het Duitse merk Rico Design is gespecialiseerd in het maken van mooie borduurproducten, zoals tafelkleden in voorbedrukt of telwerk en borduurboeken. Ook voor leuke accessoires zoals gastendoekjes, washandjes, slabbetjes en handdoeken kunt u terecht bij Rico Design. Alle producten worden gebundeld in mooie borduurpakketten of bestaan uit losse onderdelen. Met een borduurpakket van Rico Design ontvangt u de borduurstof, naald en garens. Zo kunt u direct aan de slag! 

1 - 24 van 368 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 368 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Rico Design borduren

Met de producten van Rico Design maakt u de mooiste creaties. Zo biedt Rico Design verschillende producten aan om te borduren, zoals schilderijen en tafelkleden in verschillende prints. Met een voorbedrukt of telwerk tafelgoed borduurpakket maakt u de mooiste tafelkleden met thema's zoals Kerst en Pasen. Daarnaast biedt Rico Design ook leuke gastendoekjes aan om te borduren, om een gastendoekje zo een uniek uiterlijk te geven. 

Rico Design online bestellen

Bij C.R. Couture kunt u terecht voor al uw benodigdheden om te borduren, haken of breien. Wij zijn al enkele jaren officiële dealer van Rico Design. Elk seizoen mogen we u verrassen met de mooiste borduurpakketten van dit Duitse merk. Zo vindt u meer dan 150 verschillende Rico Design producten in onze webshop. Keuze genoeg! Shop uw favoriete Rico Design producten online of kom langs in onze winkel in Rhoon, waar we naast Rico Design ook mooie producten van o.a. Lanarte, Phildar en DMC voor u klaar hebben staan!