Rico Design

Het Duitse merk Rico Design is gespecialiseerd in borduurproducten, zoals wol en katoen, borduurboeken en voorbedrukte stramiens om op te borduren. Met een borduurpakket van Rico Design ontvangt u een voorbedrukte stof, naald en garens. Zo kunt u direct aan de slag!
1 - 24 van 380 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 380 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Rico Design stoffen

Rico Design is vooral bekend van haar borduurpakketten, waarmee u met een voorbedrukt stramien te werk gaat. Naast deze pakketten biedt Rico Design ook losse garens aan. Ieder type stof heeft haar eigen look en zorgt weer voor een uniek resultaat. Bekijk het ruime aanbod aan verschillende soorten wol en katoen:

Rico Design borduren

Met de producten van Rico Design maakt u de mooiste creaties. Zo biedt zij verschillende textielen voor in  de keuken, zoals tafelkleden om te borduren aan. Met een voorbedrukt stramien maakt u de mooiste tafelkleden met thema's als Kerst, pasen of andere thema's. Daarnaast biedt Rico Design ook leuke gastendoekjes om te borduren, om een gastendoekje zo een uniek uiterlijk te geven.

Rico Design online bestellen

Bij C.R. Couture kunt u terecht voor al uw benodigdheden om te borduren, haken of breien. C.R. Couture is officiële dealer van Rico Design en heeft een mooie collectie van dit Duitse merk in haar collectie opgenomen. Zo vindt u meer dan 150 verschillende producten in onze webshop. Keuze genoeg!