Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Rico Design

Het Duitse merk Rico Design is gespecialiseerd in het maken van mooie borduurproducten, zoals tafelkleden in voorbedrukt of telwerk, borduurboeken en accessoires om te borduren zoals gastendoekjes, washandjes, slabbetjes en handdoeken. Al deze producten worden gebundeld in mooie borduurpakketten of bestaan uit losse onderdelen. Met een borduurpakket van Rico Design ontvangt u de borduurstof, naald en garens. Zo kunt u direct aan de slag!

1 - 24 van 374 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 374 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 10 jaar Rico Design

Rico Design is een Duits merk dat bekend staat om de prachtige borduurpakketten. Door de jaren heen heeft Rico Design echt zijn plekje verdiend en dat komt mede door de prachtige designs van de tafellopers en tafelkleden. Vrijwel alle producten worden geleverd inclusief borduurnaald en borduurstof. Bekijk de beschrijving van onze producten om te kijken wat er bij geleverd wordt. Liever zelf je stoffen en kleuren kiezen? Bekijk de boeken van Rico Design voor inspiratie en patronen.  

Rico Design borduren

Met de producten van Rico Design maakt u gegarandeerd mooie creaties. Zo biedt Rico Design verschillende producten om te borduren zoals handdoeken, slabbetjes, washandjes en tafelkleden in verschillende afbeeldingen. Met een voorbedrukt of telwerk tafelgoed borduurpakket maakt u de mooiste tafelkleden met thema's als Kerst, pasen, bloemen of andere thema's.

Rico Design online bestellen

Bij C.R. Couture kunt u terecht voor al uw benodigdheden om te borduren, haken of breien. Wij zijn al enkele jaren officiële dealer van Rico Design. Elk seizoen mogen we u verrassen met de mooiste borduurpakketten van dit Duitse merk. Zo vindt u meer dan 150 verschillende producten in onze webshop. Keuze genoeg! Shop uw favoriete Rico Design producten online of kom langs in onze winkel in Rhoon, waar we naast Rico Design ook mooie producten van o.a. Lanarte, Permin, Eva Rosenstand en DMC voor u klaar hebben staan!