Shop alle sokkennaalden met 10% korting met de code: NAALD10  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Haakboeken

Haakboeken

Bent u op zoek naar een specifiek haakpatroon om kleding, knuffels of amigurumi te haken? Of wilt u uzelf laten inspireren door de nieuwste haakpatronen uit de haakboeken van merken als Lana Grossa, Phildar en Rico Design? Met meer dan 100 verschillende haakboeken is er altijd een leuk boek vol nieuwe patronen voor u te vinden.

Producten 1-24 van 75

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Ruime keuze aan haakboeken

We worden elk seizoen weer verrast met prachtige haakboeken van topmerken zoals Phildar, Forte, Lana Grossa en Rico Design. In de haakboeken van deze merken en alle andere merken vindt u leuke haakpatronen om creaties na te maken of u te laten inspireren om aan een nieuw, vrij project te beginnen. Elk haakboek heeft zijn eigen thema. Het ene haakboek bevat leuke haakpatronen voor amigurumi, andere haakboeken gaan juist over het maken van kleding of knuffels.

Meer dan 100 boeken vol haakpatronen

De haaktechniek is al jaren oud, maar nog steeds ontzettend leuk en populair. Met een haaknaald en haakkatoen bent u uren zoet. Weet u al wat u na uw huidige project gaat maken? Laat u zich dan inspireren door een van onze boeken vol leuke thema's. Elk patroon wordt duidelijk uitgelegd hoe u iets kunt haken. Doordat de beschrijving u stap voor stap meeneemt naar een mooi eindresultaat, kunt u tussendoor ook even pauze nemen. Ook leuk om foto's te maken van de vordering om te delen met vrienden, bijvoorbeeld.

In de haakboeken vindt u de patronen en aanvullende informatie, zoals de haaknaalden die u nodig heeft om het patroon te kunnen haken. Het garen moet u zelf nog bestellen. Wilt u een specifiek patroon haken? Dan kunt u ook een kijkje nemen in ons assortiment haakpakketten. Dit zijn de losse haakpatronen met garen toegevoegd, zodat u direct kunt beginnen aan uw nieuwe project. Deze pakketten zijn zonder haaknaald, maar deze hebben de meeste mensen vaak al in huis. Zo niet, dan kunt u deze apart bestellen.

Online uw haakboeken kopen? Dat doet u bij C.R. Couture!

Heeft u al een idee over wat u wilt haken? En zoekt u daar een passend patroon in thema bij? Of wilt u een nieuw haakboek om altijd bij te blijven als het om de laatste trends gaat? U kunt onze collectie boeken eenvoudig via onze webshop bestellen. En als u uw bestelling op een werkdag voor 15:00u besteld, kunnen wij uw bestelling vaak dezelfde dag al versturen. Omdat wij vrijwel alle haakboeken op voorraad hebben, kunt u vaak de volgende werkdag al genieten van de inspiratie in uw nieuwe boek! Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!