10% korting op alle voorbedrukte kruissteekkussens met de code: kussen10  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Tulip Etimo

Tulip Etimo

Tulip Etimo haaknaalden zijn een feestje om mee te werken! De Tulip Etimo grey haaknaalden zijn rose kleurig van hoge kwaliteit, hebben een soft grip en zijn ergonomisch.

24 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Tulip Etimo haaknaalden zijn een feestje om mee te werken! De Tulip Etimo haaknaalden zijn grijs kleurig van hoge kwaliteit, hebben een soft grip en zijn ergonomisch. De haaknaald hebben een zachte, afgerond handvat met een afgeplat deel waar u duim precies kunt rusten als u aan het haken bent. Door deze handgreep is het een zeer comfortabele haaknaald met een kussengrip waarmee u uren kunt haken. De Tulip Etimo haakpunt is glad en afgerond waardoor de haaklusjes sneller en gemakkelijk afglijden.

De Tulip Etimo haaknaalden zijn verkrijgbaar van dikte 2.0mm t/m 6.5mm. De maat van de haaknaald ligt aan het garen en welke haaksteek u wilt gaan gebruiken. Hoe dikker het garen of dikker ook de haaknaald. Bij de ene steek valt het haakwerk losser of strakker uit en iedere hand is natuurlijk anders van haken. Hoe dikker de haaknaald hoe losser het haakwerk dan ook wordt en hoe kleine hoe strakker het haakwerk wordt.

Ook zijn de Tulip Etimo haaknaalden verkrijgbaar in een prachtig haaknaalden set. Bij de haaknaaldensets zit ook een haaknaalden etui en extra accessoires.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!