Shop alle badstoffen met 15% korting met de code: BAD15  
Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Vernietbare drukknopen

Vernietbare drukknopen

Vernietbare drukknopen nodig? In onze collectie vindt u meer dan 40 verschillende vernietbare drukknopen van Prym en ons eigen huismerk. Voor de vernietbare drukknopen maken wij onderscheid in lichte, medium of zwarte sluitkracht met of zonder gereedschap. Genoeg keuze dus!

Producten 1-24 van 45

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Vernietbare drukknopen

In vernietbare drukknopen maken wij onderscheid in lichte sluitkracht, medium sluitkracht  en zware sluitkracht met of zonder gereedschappen om ze er zelf in te slaan van Prym. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afdekplaatjes.

Jersey;
Prym Jersey drukknopen zijn door hun lichte sluitkracht bijzonder geschikt voor baby- en kinderkleding

Anorak;
Dankzij de medium sluitkracht zijn drukknopen uit het assortiment Anorak ideaal geschikt voor anoraks, jurken, rokken of kleding van fijn leer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: zilver, goudkleurig, antiek koper, antiek koper, oud ijzer of gepolijst. Hulpmiddelen en instructies zijn inbegrepen.

Sport & Camping;
Voor robuustere toepassingen, bijvoorbeeld sportkleding of campingartikelen, ruwe leersoorten of tentstoffen zijn onze drukknopen met zware sluitkracht eerste keus.

Jeansknopen;
Deze knopen zijn speciaal vervaardigd voor gebruik op jeansjasjes en -broeken.

Vernietbare drukknopen van Prym kunnen worden gewassen, centrifiguren, reinigen, strijken en mangelen en dat is allemaal geen probleem. Copyright © 2024 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste online bestelling!
Pak je korting!