Shop alle snijgereedschap met 10% korting met de code: SCHERP10  
Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Naaimachine naalden

Naaimachine naalden

Naaimachine naalden, ze zijn er in verschillende soorten en maten maar welke heb je nodig? In ons assortiment vind u vooral naaimachine naalden van het merk Schmetz. Schmetz naaimachine naalden is een bekend merk en staat voor hun hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor vele huishoudelijke naaimachines.

Producten 1-24 van 33

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Naaimachine naalden kopen?

Naaimachine naalden, ze zijn er in verschillende soorten en maten maar welke heb je nodig? In ons assortiment vind u vooral naaimachine naalden van het merk Schmetz. Schmetz naaimachine naalden is een bekend merk en staat voor hun hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor vele huishoudelijke naaimachines.  De naaimachine naalden zijn er in verschillende diktes. Dikte 60 en 70 is voor dunne stoffen en de meest fijne. Dikte 80 is de medium maat en geschikt voor een normale stofdikte. Dikte 90, 100, 110 en 120 zijn geschikt voor dikke stoffen. Dikte 120 is dan ook de meest grove naald. 

Kies  juiste naaimachine naald

Universele naaimachinenaalden zijn machinenaalden met een licht afgeronde punt, wat zorgt voor moeiteloze verwerking van verschillende materialen. 

De jeans naaimachinenaald heeft een middelgrote kogelpunt die gemakkelijk door vaste, dikke stoffen (zoals jeans) dringt, zonder het materiaal te beschadigen. De versterkte schaft zorgt voor minder afwijking van de naald en vermindert bovendien het risico van breken van de naald en overgeslagen steken.

Stretch naaimachinenaalden zijn speciaal ontworpen voor gebruik met zeer elastische stoffen. Elke naald heeft een medium ball-point punt en een speciaal ontworpen oog en uitholling om het overslaan van steken te voorkomen

De jersey machinenaalden hebben een medium ball-point punt waardoor de naald de vezels niet beschadigt als deze door (gebreide) stof wordt gestoken.

De Microtex naalden zijn machinenaalden met een bijzonder scherpte, slanke punt en kan daardoor gemakkelijk in zeer fijn en strak geweven materiaal doordringen. De naald zorgt voor zeer rechte steken aan de randen van bijvoorbeeld zijde, microvezelstof, gecoate materialen, folie en zelfs kunstleder.

Ledernaalden voor de naaimachine met een scherpe snijpunt (LL = links snijdende leerpunt) doordringen eenvoudig leder. Het wordt gebruikt voor leer, kunstleer en vergelijkbare materialen.

De topstitchnaald, ook wel de naaimachine naalden met een groot oog zijn ideaal voor het af- en doorstikken (top stitching) van naden en voor sierstiksels. De naald heeft een langwerpig oog en brede groef waardoor hij geschikt is voor dik (siersteek)garen. 

Tweelingnaald is een universele naaimachinenaald met licht afgeronde punt voor een moeiteloze verwerking van verschillende materialen. De naald is geschikt voor huishoudelijke naaimachines en heeft een platte achterkant. De tweelingnaalden van Schmetz zijn verkrijgbaar met een naaldafstand van 2.50, 4.00 en 6.00mm en in verschillende naalddiktes.

De Drieling naald is een naaimachinenaald met een licht afgeronde punt, wat zorgt voor moeiteloze verwerking van verschillende materialen. Schmetz Drieling heeft een naaldafstand van 2,5 mm en naalddikte NM 80.

 Copyright © 2024 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste online bestelling!
Pak je korting!