Shop voor €30 aan borduurpakket(ten) en ontvangt een wenskaart om te borduren t.w.v. €9,50 cadeau!
Hiervoor hoef je niets te doen, de zomerse groet wordt automatisch meegestuurd

 

Producten 1-24 van 1295

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al meer dan 200 jaar Scheepjes

Scheepjes is meer dan 200 jaar geleden opgezet in Veenendaal en is sinds de eerste dag een populair merk geweest voor wol en katoen. Nu, 200 jaar later, kunt u naast wol en katoen ook prachtige boeken van Scheepjes bestellen, de bekende Yarn patronen. Hierin staat veel inspiratie voor kleding en accessoires en zijn er ook verschillende patronen in opgenomen. Inmiddels is het merk Scheepjeswol nog wel Nederlands maar is de productie niet meer in Nederland.

Ruime collectie Scheepjes

Scheepjes is een goede prijs-kwaliteit garen en vooral bekend in de haakwereld. Het is voor veel handwerkers dan ook een populair merk. In onze collectie vindt u een mix van basis garens tot trendy fantasiegarens in veel verschillende kleuren. De Scheepjes CAL’s zoals de Rozata van 2019 maar ook de garen cakes zoals de Scheepjes Whirl zijn zeer bekend. We hebben bijvoorbeeld Catona katoen voor knuffels en amigurumis, een mix katoen zoals de Softfun voor baby dekentjes maar ook garens om een warme col van te maken. De collecties Scheepjes Larra, Scheepjes Whirl, Scheepjes Stone Washed zijn favoriet.

Scheepjes online bestellen

Scheepjeswol is erg fijn om mee te werken en zorgt er altijd voor dat het resultaat van uw handwerkproject er mooi uitziet en ook fijn aanvoelt. C.R. Couture is al een aantal jaar officieel superstore verkooppunt van Scheepjes. Elk seizoen vindt u de nieuwste kleuren wol en katoen en Yarn boeken van Scheepjes terug in onze webshop. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon, waar we naast de producten van Scheepjes ook wol en katoen van Phildar en Lana Grossa voor u op voorraad hebben.Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!