Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Prym Fournite

Voor al uw fournituren, zoals breinaalden en knopen, bent u bij Prym aan het juiste adres. Dit merk biedt alle fournituren die u nodig heeft om uw handwerkproject mee te starten of juist af te ronden. 

1 - 24 van 194 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 194 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Prym haaknaalden en breinaalden

Veel mensen vinden investeren in haaknaalden en breinaalden niet nodig. Zonde, want met een te dikke of dunne naald kan het eindresultaat heel anders uitpakken dan de bedoeling was. Het merk Prym levert kwalitatief goede haaknaalden en breinaalden in verschillende diktes. Zo kunt u de juiste dikte voor uw volgende handwerkproject eenvoudig online vinden.

Prym producten bestellen

Naast haaknaalden en breinaalden kunt u bij ons ookt terecht voor producten om uw handwerkproject mee af te ronden. Denk hierbij aan drukknopen, jeansknopen, schuifsluitingen en vrijgezellenknopen. Weet u niet welke variant geschikt is voor uw volgende handwerkproject? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel, zodat we u goed kunnen adviseren. 

Prym webshop

C.R. Couture is officiële dealer en mag daarom maar liefst 153 verschillende Prym producten aanbieden. U bestelt de fournituren van Prym eenvoudig via de website. En bestelt u op werkdagen voor 15:00u? Dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden, zodat u het de volgende dag al in huis heeft!