Shop voor €35 aan telpatroon borduurwerken en ontvang een borduurring cadeau!
 

Knit Pro

Knit Pro biedt zeer fijne breinaalden en haaknaalden aan, waarmee het maken van uw volgende handwerkprojecten een stuk fijner wordt. Kwalitatief goede naalden zijn namelijk erg belangrijk en hebben zeker invloed op het eindresultaat. Naast naalden vindt u ook o.a. puntenbeschermers en naaldstoppers. Met meer dan 100 verschillende soorten naalden en accessoires zit er altijd een geschikt product tussen! 

Producten 1-24 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. KnitPro rondbreinaaldenset Knit and Purr 3.0 t/m 8.0mm Limited Edition
  KnitPro rondbreinaaldenset Knit and Purr 3.0 t/m 8.0mm Limited Edition
  Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 114,95
 2. KnitPro Lace blocking matten
  KnitPro Lace blocking matten
  Speciale prijs € 30,75 Normale prijs € 32,35

Producten 1-24 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Breinaalden van Knit Pro kopen

Met goede breinaalden creëert u de mooiste creaties. De kwaliteit van uw breinaalden is net zo belangrijk als de kwaliteit van wol en heeft zeker invloed op het eindresultaat. Met de verschillende lengtes en diktes van de naalden kunt u veel verschillende projecten afronden. 

Knit Pro tunische haaknaalden 

Knit Pro biedt zowel standaard haaknaalden als tunische haaknaalden aan. Tunische haaknaalden zijn naalden die verlengd worden met een kabel, waarmee u de naald zo lang kunt maken als u zelf wilt. Het voordeel van een tunische haaknaald is dat u hiermee grotere haakprojecten kunt maken. De tunische haaknaaldenset is hiervoor zeker een aanrader. 

U bestelt de Knit Pro brei- en haaknaalden eenvoudig via onze webshop. Bij een bestelling van €45 of meer wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze grote winkel in Rhoon. Hier hebben we meer dan 30.000 producten op voorraad staan. 

 Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!