Shop alle sokkennaalden met 10% korting met de code: NAALD10  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Addi Swing

Addi Swing

Addi Swing haaknaalden zijn speciale haaknaalden en kunnen voor zowel rechtshandigen als linkshandigen gebruikt worden. Addi Swing haaknaalden zijn ergonomische designhaaknaalden van 16cm lengte en liggen ontspannend in de hand.

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Addi Swing haaknaalden zijn speciale haaknaalden en kunnen voor zowel rechtshandigen als linkshandigen gebruikt worden. Addi Swing haaknaalden zijn ergonomische designhaaknaalden van 16cm lengte en liggen ontspannend in de hand. Door deze vorm en lengte van haaknaald gaat men minder snel krampachtig haken waardoor er geen tintelende vingers of kramp meer voorkomt.

De Addi Swing haaknaald is speciaal ontwikkeld voor mensen met o.a reuma, artrose, RSI of ander gewrichtsklachten. Uit ervaringen horen wij van klanten met gewrichtsklachten dat ze na deze haaknaald weer probleemloos kunnen haken. Haken moet een ontspannende hobby zijn en dat kan zeker met deze haaknaalden.

De Addi Swing haaknaalden zijn verkrijgbaar in diverse maten van dikte 2.0mm t/m 8.0mm. Welke haaknaald heeft u nodig? Dat staat vaak bij u haakproject vermeld of op de wikkel van het garen waarmee u aan de slag gaat. Natuurlijk heeft het ook te maken met welke haaksteek u gaat werken en aan de hand van haken. Wij adviseren altijd om een proeflapje te haken voordat u gaat beginnen aan uw project. Hoe dikker het garen, hoe dikker ook de haaknaald. Bij de ene steek valt het haakwerk losser of strakker uit. Hoe dikker de haaknaald hoe losser het haakwerk dan ook wordt en hoe kleine hoe strakker het haakwerk wordt.

Ook zijn de Addi Swing haaknaalden in een set verkrijgbaar. Zo heeft u diverse maten incl. een etui alles netjes bij elkaar en kunt u aan elk project beginnen. Mocht u al een aantal Addi Swing haaknaalden hebben dan hebben wij ook de Addi etui los. Zo kunt u ook op deze manier de haaknaalden netjes opbergen en bij elkaar houden.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!