Shop 2 boekenleggers en/of kruidenzakjes en ontvang een 3e mini borduurwerkje cadeau!  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Bothy Threads

Bothy Threads

Producten 1-24 van 338

Van laag naar hoog sorteren
 1. Bothy Threads borduurpakket de notenkraker XHD14 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket de notenkraker XHD14 telpatroon
  Speciale prijs € 44,20 Normale prijs € 45,10
 2. Bothy Threads borduurkussenpakket Bad tijd THD16 voorbedrukt in Petit Point
  Bothy Threads borduurkussenpakket Bad tijd THD16 voorbedrukt
  Speciale prijs € 88,20 Normale prijs € 90,90
 3. Bothy Threads borduurpakket Bloemen hak XSK18 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Bloemen hak XSK18 telpatroon
  Speciale prijs € 39,10 Normale prijs € 39,80
 4. Bothy Threads borduurpakket Blackwork viooltjes XBW9 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Blackwork viooltjes XBW9 telpatroon
  Speciale prijs € 36,30 Normale prijs € 37,00
 5. Bothy Threads borduurpakket Baby brings... XAL12 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Baby brings... XAL12 telpatroon
  Speciale prijs € 40,10 Normale prijs € 40,90
 6. Bothy Threads borduurpakket Trotse hooglander XRF8 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Trotse hooglander XRF8 telpatroon
  Speciale prijs € 44,20 Normale prijs € 45,10
 7. Bothy Threads borduurpakket Slapen op het werk XHD134 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Slapen op het werk XHD134 telpatroon
  Speciale prijs € 50,20 Normale prijs € 51,75
 8. Bothy Threads borduurpakket Green pastures XHD132 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Green pastures XHD132 telpatroon
  Speciale prijs € 54,10 Normale prijs € 55,75
 9. Bothy Threads borduurpakket Schuurtje XSS22 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Schuurtje XSS22 telpatroon
  Speciale prijs € 45,20 Normale prijs € 46,10
 10. Bothy Threads borduurpakket Snow Moon XDD4 telpatroon
  Bothy Threads borduurpakket Snow Moon XDD4 telpatroon
  Speciale prijs € 42,65 Normale prijs € 43,50
per pagina

Al meer dan 20 jaar Bothy Threads

Bothy Threads maakt al meer dan 20 jaar prachtige borduurpakketten voor jong en oud. Dit Engels merk staat bekend om hun mooie borduurpakketten, schattige diertjes, bloemen en planten en andere taferelen die tot in de details goed zijn ontworpen. Een Bothy Threads borduurpakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Bothy Threadsborduurpakket wordt geleverd inclusief een borduurnaald, de voorgesorteerde borduurgarens, de borduurstof van Zweigart en een zeer duidelijke werktekeningen ( telpatroon) en uitgebreide instructies in het Engelse.  

Bothy Threads collectie

Dat de borduurpakketen van Bothy Threads orgineel zijn is een feit. Dat komt mede door de geweldige ontwerpers waarmee ze samenwerken en de mooiste. Met een borduurpakket va Bothy Threads weet je gegarandeerd het borduurwerk een succes wordt. De taferelen zijn voornamelijk met een telpatroon maar ook zijn er voorbedrukte borduurpakketten en zelfs vrij borduren kan met dit merk dus laat u fantasie de vrije loop. Zo is de Snowy Stack en de wenskaarten voor o.a. kerst te borduren populair maar ook borduren voor geboorte, vlinders of andere leuke designs? Het kan allemaal met dit Engelse borduurmerk Bothy Threads. Als alle voltooide steken verricht zijn

Goud glittergaren, multicolour garens maar ook effen borduurgarens, de naald, Zweigart canvas of Zweigart aida vallen allemaal de benodigde materialen. De Bothy Threads beschrijving is wel in het Engels maar door de duidelijke werktekeningen maak dat het zeer goed te doen is.

Hannah Dale Bothy Threads borduurpakketten

Dat Bothy Threads borduurpakketten geliefd zijn is en ding wat zeker is en dat komt mede door hun prachtige originele taferelen. Bothy Threads werkt met verschillende ontwerpers zoals Margaret Sherry, Lucy Pittaway en Hannah Dale. Hannah Dale ontwerpen zijn te herken aan de voorbedrukte gespikkelde achtergrond specificaties. Dit komt omdat de Zweigart aida stof al voorbedrukte gespikkelde achtergrond heeft. Zo is I Love Sewing, kleine muis en een geweldig leuk borduurpakket en een echte favoriet uit de Bothy Threads collectie. Ook de Bothy Threads borduurpakketten van Hannah Dale zijn stuk voor stuk een compleet pakket en bevat het patroon, de naald, het garen, en bij sommige pakketten ook de borduurring. In de omschrijving van het product staat ook de ontwerpoverzicht specificaties zoals de de afmeting van het ontwerp. Zo zijn 26 x 24 cm, 31 x 33 cm, 26 x 36 cm maar ook 36 x 33 cm een veel voorbijkomende afmeting ontwerp.

Vrij borduren met een Bothy Threads borduurpakket

Met vrij borduren trefwoorden weet Bothy Threads wel raad en biedt hier ook diverse borduurpakketten in aan. Bij een vrij borduurpakket is de voorbedrukte achtergrond specificaties aangegeven waar wat geborduurd moet worden. Dit is ook goed te doen voor beginners en op deze wijze door Bothy Threads ontworpen. Licht blauw specificaties, wit specificaties, beige specificaties zo herken je overal waar de kruissteek en platsteek geborduurd moeten worden. Verbluffende kleuren zoals multicolour garens en/of glittergaren, kralen en stof zitten in dit complete pakket. de kruissteek, platsteek trefwoorden maakt dit type handwerk helemaal af.

Bothy Threads online bestellen

Met de borduurpakketten van Bothy Threads beleeft u uren handwerkplezier en koopt u een complet pakket. De details zorgen ervoor dat uw creaties levensecht worden en uw creativiteit helemaal naar boven komt! De Bothy Threads borduurpakketten kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. U krijgt gratis verzending bij een bestelling vanaf €75 en met een snelle levering kunt u vaak de volgende werkdag al aan de slag! Langskomen in onze winkel in Rhoon kan natuurlijk ook altijd. Met meer dan 30.000 verschillende producten van onder andere Lanarte en DMC op voorraad gaat u nooit met lege handen naar huis!Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!