Dolle Borduurdagen! shop voor €65 aan borduurartikelen en ontvang een goedgevulde goodiebag cadeau. Vermeld “borduurdagen” in het opmerkingenveld op de afrekenpagina  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Borduurband

Borduurband

Op zoek naar borduurband? Borduurband in verschillende kleuren en maten, in aida of linnen vindt je bij CRCouture. Borduurband is perfect om kleine taferelen om te borduren of een leuk randje.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is borduurband?

Borduurband is band want een de zijkanten is afgewerkt en waarop je in het midden kan borduren. De zijkanten zijn vaak sierlijk afgewerkt waardoor je het borduurband, nadat deze geborduurd is ook ergens op kan naaien zoals een kussen of handdoek.

Randje borduren

Heb je een leuk borduurpatroon gevonden in kruissteek? Dan kan je die heel goed als randje borduren op een borduurband. Omdat het borduurband al afgewerkt is hoef je de rand van het borduurwerk niet meer af te werken en kan je het direct gebruiken als tafelloper, schellekoord, etui of iets anders leuks.

Borduurband bestellen bij CR Couture

In ons assortiment borduurstoffen vind je dus ook ruime keus in borduurband. Borduurband in 11 draadse linnen maar ook borduurband 14 draads aida. Wil je graag het borduurband in het echt zien en voelen? Wij hebben naast de webshop ook een fysieke winkel in Rhoon, net onder Rotterdam. Onze medewerkers helpen u graag met het juiste advies. Hier hebben wij meer dan 30.000 producten op voorraad. U hoeft dus nooit met lege handen naar huis! Als u op de hoogte gehouden wilt worden over onze aanbiedingen, weetjes en tips op het gebied van latch hooking, schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Dan ontvangt u geregeld leuke info. Veel plezier met borduren!

Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!