Naaigaren sets

De meest gebruikte kleuren in één keer bestellen? Met de naaigarensets van Gütermann heeft u de juiste kleuren direct in huis! Maak de keuze uit de set basiskleuren of juist de sets met regenboogkleuren. Bij elke naaigarenset zitten stofclips, een marker of lintmeter. Kijk daarom dus goed in de beschrijving! 

5 product(en)
Van laag naar hoog sorteren
5 product(en)
Van laag naar hoog sorteren

Naaigaren sets van Gütermann wat ook een leuk cadeau idee is. In de naaigaren sets zitten o.a. vaak klosjes alles naaigaren van 100 meter in diverse kleuren. Naast de klossen alles naaigaren zitten er ook in de verschillende sets extra toebehoren zoals o.a. stoffenclips, markeerstift, lint centimeter of een hoeken- en kantvormer.

Naaigarens van Gütermann is van hoge merkkwaliteit garen. Dit 100% polyester naaigaren is perfect voor reparaties aan textiel, quilten of om het zelf nieuw te maken. Gütermann alles naaigaren is geschikt voor alle stoffen en naden, voor fijn siersteken en decoratieve naden, overlock en safetyaden, knoopsgaten, het opnaaien van knopen of applicaties en meer! Dit universeel naaigaren van 100% polyester komt op een kunststof klosje met draadstop. Gütermann Allesnaaigaren is: wasecht tot 95ºC, krimpvrij, sterk en slijtvast, chemisch te reinigen, strijkbaar tot 200ºC, zijdezacht, licht- en kleurecht