Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Marjolein Bastin borduurpakketten

Marjolein Bastin is een Nederlandse illustratrice die in samenwerking met bekend borduurmerk Lanarte prachtige borduurpakketten maakt. Met thema’s als natuur, dieren en planten en het oog voor detail wordt uw nieuwe handwerkproject levensecht. Bekijk alle Marjolein Bastin borduurpakketten bij C.R. Couture.

1 - 24 van 126 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 126 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Marjolein Bastin borduurwerk

De Nederlandse illustratrice en tekenares Marjolein Bastin maakt al meer dan 30 jaar lang de mooiste creaties. Met de natuur als haar grote inspiratiebron creëert ze prachtige tekeningen, servies, wenskaarten en borduurwerk. In samenwerking met Lanarte worden haar mooiste creaties verwerkt in borduurpakketten. Hiermee kunt u de populaire creaties van Marjolein Bastin zelf maken!

Borduurpakketten van Marjolein Bastin

De borduurpakketten van Marjolein Bastin in samenwerking met Lanarte zijn ontzettend populair. Doordat alle ontwerpen met oog voor detail worden gemaakt, worden de bloemen, vogels, landschappen en andere dieren haast levensecht! De Marjolein Bastin borduurpakketten zijn vooral geschikt voor de ervaren handwerkers. De creaties zijn namelijk uitgevoerd volgens de telwerk techniek. Kunt u niet wachten om aan uw nieuwe Marjolein Bastin handwerkproject te beginnen? Deze borduurpakketten bevatten alles wat u nodig heeft: een borduurstof, garen, een borduurnaald en een duidelijke beschrijving. Zo kunt u direct aan de slag! 

Marjolein Bastin bij C.R. Couture

Als officieel verkooppunt van Lanarte mogen wij u elk seizoen weer verrassen met de mooiste creaties van Marjolein Bastin. De prachtige details en de mooie kleuren maken het een feestje om met de borduurpakketten van Marjolein Bastin aan de slag te gaan. U bestelt de borduurpakketten van Marjolein Bastin eenvoudig online in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. Hier hebben we naast de Marjolein Bastin producten maar liefst 30.000 andere producten van o.a. Vervaco, Permin, Eva Rosenstand, Luca-S en DMC op voorraad liggen. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op.