Phildar Phil Coton 4

Phildar Phil Coton 4 is een 100% katoen garen met een lichte glans en verrijkt met aloë vera. De Phildar Coton 4 is een fijne katoenen draad en ideaal voor het haken van amigurumi's of het breien van vestjes en tops! De draad is wat dikker dan de Phildar Coton 3, de kleuren zijn hetzelfde. 

1 - 24 van 92 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 92 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Bent u op zoek naar een mooi garen, maar vindt u de Phildar Coton 3 net wat te dun? Speciaal hiervoor heeft Phildar de lijn Phildar Coton 4 ontworpen. Het draad is iets dikker dan de Coton 3 lijn, waardoor uw nieuwe trui, vest of top nog mooier wordt! 

Phildar Coton 4 om te breien

Doordat de draad net wat dikker is dan bij de Phildar Phil Coton 3, is dit garen ook goed te gebruiken om truien, vesten en andere leuke projecten te breien. Met de naalden 3.5-4.0mm maakt u de mooiste handwerkprojecten. Wilt u bijvoorbeeld een trui breien? Voor een trui in maat 42 heeft u ongeveer 13 bollen Coton 4 nodig. 

Naast kleding kunt u ook de mooiste decoraties voor in huis maken. Door te breien of te haken maakt u mooie onderzetters, kussenhoezen en dekens. Want niets is leuker dan zelfgemaakte accessoires in huis, toch?!

Phildar Coton 4 kopen

Met maar liefst 92 verschillende producten is er een ruime keuze aan Phildar Coton 4 bollen. Maar heeft u de andere collecties van Phildar ook al bekeken? Hier hebben we een aantal collecties voor u op een rijtje gezet, zodat u extra inspiratie op kan doen voor uw volgende handwerkproject!