Clover Haaknaalden

De haaknaalden van Clover garanderen uren haakwerkplezier! Elke dikte heeft een eigen kleur, zodat u de naalddiktes makkelijk kunt herkennen en uit elkaar kunt houden. Door de ergonomische kunststof handgreep ligt de haaknaald lekker in de hand en krijgt u geen last van uw handen. 

Naast de populaire haaknaalden heeft Clover ook een breedt aanbod aan quiltbenodigdheden, handige naai-, brei- en haakaccessoires. O.a. de pompommakers, vilt pennen, punchneedle accessoires en de kwastjes makers.

1 - 24 van 64 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 64 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Clover Amour haaknaalden

De Clover Amour haaknaald zijn te herkennen aan de kleurrijke handgrepen. Elke naalddikte heeft zijn eigen kleur, zodat u deze gemakkelijk herkent en alle verschillende naalddiktes uit elkaar kunt houden. Dankzij de ergonomische kunststof handgreep liggen de naalden comfortabel in de hand. De naalden zijn zowel individueel als in naaldensets te verkrijgen. 

Clover Soft Touch naalden

De Clover Soft Touch naald zijn voorzien van een kunststof handvat met daarop een anti-slip gedeelte. Ook hier is gebruik gemaakt van een ergonomische vorm. De naald ligt goed in de hand en zorgt voor uren haakplezier. De Soft Touch naald is afgewerkt met een hoogwaardig aluminium haak. 

Pompommakers 

Naast haaknaalden biedt Clover ook mooie viltpennen, pompommakers en Tassel Makers om zelf kwastjes te maken. Hiermee maakt u elk handwerkproject uniek.