Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Clover

Met de haaknaalden, wolvilt, pomponmakers, viltpennen, quilt materialen en andere accessoires van Clover maakt u de mooiste creaties. Clover staat al jarenlang bekend om de Amour en Soft Touch haaknaalden. De fijne grip van deze haaknaalden maakt het haken nog leuker! Bekijk alle producten van Clover in onze webshop.

1 - 24 van 77 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 77 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Het merk Clover is gespecialiseerd in het maken van haaknaalden en handige quilt accessoires maar ook wolvilt en viltpennen. De haaknaalden worden uitgevoerd met ergonomische kunststof handgreep, waardoor de haaknaald altijd fijn in de hand ligt. Want wat veel mensen niet weten is dat de naald en de dikte van deze naald daadwerkelijk invloed heeft op het eindresultaat. Een haaknaald is dus een echte investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

Clover Amour haaknaalden

In onze webshop vindt u verschillende Clover haaknaalden. De Clover Amour haaknaalden zijn het populairst. Deze zijn te herkennen aan de kleurrijke handgrepen. Elke dikte heeft een andere kleur handgreep, zodat u deze altijd makkelijk kunt herkennen. Vooral handig als u een haaknaalden set van Clover aanschaft! Daarnaast vindt u ook de Clover Soft Touch haaknaalden in onze webshop. Deze naalden zijn uitgevoerd met kunststof handvat en hebben een anti-slip gedeelte. Zo bent u verzekerd van een fijne grip en kunt u urenlang haken.

Haaknaalden van Clover online bestellen

Clover haaknaalden zijn echt een begrip geworden en dat is niet zomaar. De haaknaalden zijn een echte musthave wanneer u aan uw nieuwe handwerkproject gaat beginnen. Bij C.R. Couture kunt u terecht voor de fijne Clover of Amour haaknaalden en haaknaalden sets, maar ook voor pompommakers, viltpennen, quilt accessoires en meer. Bekijk de hele collectie online of kom gezellig langs in onze winkel in Rhoon, vlak onder Rotterdam. In onze winkel hebben we meer dan 30.000 producten van onder andere Prym en DMC op voorraad liggen, waardoor er altijd iets voor u tussen zit. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op!