Shop alle badstoffen met 15% korting met de code: BAD15  
Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Voorbedrukt stramien

Voorbedrukt stramien

Bij C.R. Couture vindt u een ruim assortiment aan voorbedrukte stramiens om te borduren. Met een voorbedrukt stramien is de afbeelding op de borduurstof of het canvas gedrukt. Bekijk de voorbedrukte stramiens van topmerken als Margot en Seg de Paris en laat u inspireren. Met een voorbedrukt stramien beleeft u gegarandeerd veel handwerkplezier!

Producten 1-24 van 248

Van laag naar hoog sorteren
 1. Voorbedrukte stramien young Gardener Orchidea 2986R excl garen
  Orchidea stramien de kus 2082M voorbedrukt excl. garen
  Speciale prijs € 21,40 Normale prijs € 22,50
 2. Voorbedrukte stramien vuurtoren van Lanarte 41105 Excl garen
  Voorbedrukte stramien vuurtoren van Lanarte 41105 Excl garen
  Speciale prijs € 24,50 Normale prijs € 24,95
 3. Voorbedrukte stramien Mr. Fox Orchidea 3082H
  Voorbedrukte stramien Mr. Fox Orchidea 3082H
  Speciale prijs € 8,80 Normale prijs € 9,25
 4. Voorbedrukte stramien luipaard Orchidea 3210j
  Voorbedrukte stramien luipaard Orchidea 3210j
  Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 16,70
 5. Voorbedrukte stramien vaas met bloemen van Seg de Paris 929.223
  Voorbedrukte stramien vaas met bloemen van Seg de Paris 929.223
  Speciale prijs € 39,99 Normale prijs € 42,10
per pagina

Voorbedrukt stramien borduren

Met een voorbedrukt stramien kunt u de mooiste afbeeldingen op canvas borduren. Doordat de afbeelding op de stof is gedrukt, is het voor zowel beginners als gevorderden leuk te borduren. In onze collectie vindt u maar liefst 200+ producten voor voorbedrukt borduren. Hiermee kunt u o.a. dieren borduren of bloemen borduren.

Voorbedrukt borduren met of zonder garen

De voorbedrukte stramienen in onze collectie worden standaard geleverd zonder garen. Wenst u de borduurgaren erbij te ontvangen? Wij kunnen de borduurgaren er in overleg bijleveren. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste kleuren en soort garens in huis heeft. Naast het voorbedrukte stramien en borduurgarens dient u nog wel de juiste borduurnaalden aan te schaffen. Deze borduurnaalden en andere accessoires kunt eenvoudig mee bestellen. Na de levering van uw bestelling kunt u direct beginnen aan uw volgende handwerkproject.

Zo werkt voorbedrukt borduren op stramien

Op de achterkant van het voorbedrukt stramien vindt u een sticker met hierop kleurnummers van DMC Mouline 117 en het aantal benodigde strengen. Dit staat aangegeven in de derde rij van links. De rij nummers van boven naar beneden komen overeen met de legenda aan de voorkant van het stramien. Dit betekent dat de kleur van het bovenste nummer van de sticker de bovenste kleur blokje aan de voorkant moet zijn. 

Let op: de kleuren op het voorbedrukt stramien komen niet altijd overeen met de kleuren van de borduurzijde. Zo is bijvoorbeeld zwart als donkerbruin op het stramien gedrukt. Dat komt door de drukwijze die gehanteerd wordt. Gebruik geen andere kleuren dan staat aangegeven op de achterkant.Copyright © 2024 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste online bestelling!
Pak je korting!