C.R. Couture voor breien, borduren, haken en andere handwerken

Winkelmandje

0 artikelen | € 0,00

Afrekenen Bekijk

Stramien voorbedrukt

Winkelen per
Categorie
 1. ABC / 123 (1)
 2. Art (2)
 3. Bloemen (20)
 4. Cultuur (9)
 5. Dieren (34)
Merk
 1. Royal Paris (1)
 2. DMC (6)
 3. Lanarte (1)
 4. Pako (2)
 5. Rico design (1)

Voorbedrukte stramiens borduren

Wij hebben een grote keus aan voorbedrukte stramiens / canvas om te borduren zonder splitzijde. Met een voorbedrukt stramien is de afbeeling op de borduurstof / canvas gedrukt. De canvas / stramiens zijn van bekende borduur topmerken zoals Margot, Seg de Paris, DMC, Royal Pais en Matroyoin Posad. Om de voorbedrukte stamiens te borduren hebben wij strengen DMC borduurgaren uit voorraad leverbaar. 

Artikelen 1 tot 24 van 188 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 24 van 188 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Stramien voorbedrukt

Stramien voorbedrukt

Voorbedrukte stramien zonder borduurzijde.

Voorbedrukte stramiens borduren. Wij hebben een grote keus aan voorbedrukte stramiens / canvas om te borduren zonder splitzijde. Met een voorbedrukt stramien is de afbeeling op de borduurstof / canvas gedrukt. De canvas / stramiens zijn van bekende borduur topmerken zoals Margot, Seg de Paris, DMC, Royal Pais en Matroyoin Posad. Om de voorbedrukte stamiens te borduren hebben wij strengen DMC borduurgaren. Stramiens zijn gemakkelijk om te borduren. U hoeft geen kruisjes meer te tellen en u ziet direct hoe groot daadwerkelijk het borduurwerk wordt. 

Bent u opzoek naar een speciale afbeelding om te borduren en staat deze er niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat we het gewenste canvas doek voor u kunnen bestellen. 

Ontdek al onze artikelen