Permin of Copenhagen borduurpakketten

Permin of Copenhagen biedt mooie, unieke borduurpakketten aan. Alle borduurpakketten bevatten een borduurnaald, borduurstof en garens, zodat u na de levering direct aan de slag kunt gaan. Bekijk naast de standaard borduurpakketten ook de pakketten voor tafelkleden borduren. 

1 - 24 van 78 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 78 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Borduurpakket Permin of Copenhagen

De borduurpakketten van Kopenhaagse merk Permin of Copenhagen hebben allen een natuurlijk thema. Zo maakt u de mooiste dieren, planten en zelfs bloemen eenvoudig zelf. Met maar liefst 50+ verschillende borduurpakketten van dit populaire merk is er altijd wel een pakket wat aansluit op uw wensen. 

Permin of Copenhagen tafelkleden borduren

Naast standaard borduurpakketten bieden wij ook borduurpakketten met voorbedrukte tafelkleden. Zo maakt u een mooi, uniek tafelkleed dat een echte aanwinst is voor uw interieur of om iemand cadeau te doen. De tafelkleden zijn allen voorbedrukt en worden geleverd met een naald, borduurgarens en een beschrijving. 

Meer tafelkleed borduurpakketten bekijken? Op onze website vindt u maar liefst 500+ verschillende varianten!

Permin of Copenhagen webshop

C.R. Couture is al jaren trouw officiële dealer van het stijlvolle merk Permin of Copenhagen. Elk seizoen mogen we jullie dus verrassen met de nieuwste borduurpakketten. En wist je dat C.R. Couture ook officiële dealer is van merken zoals Oven, DMC en Venus?! Shop de verschillende merken online of kom langs in onze winkel in Rhoon!