Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Permin of Copenhagen

Permin of Copenhagen is een bekend merk voor handwerkproducten. Dit Kopenhaagse merk maakt mooie borduurpakketten voor schilderijen, tafelkleden, kussens en meer. De borduurpakketten worden altijd geleverd met borduurstof, borduurnaald, werkwijze en met of zonder borduurgarens. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject!

1 - 24 van 114 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 114 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 150 jaar Permin of Copenhagen

Meer dan 150 jaar geleden, in 1854, begon oprichter Christian Permin met het maken van mooie borduurpakketten. Toen al maakte hij de mooiste borduurpakketten om kussens, beddengoed en tafelgoed te borduren. Meer dan 150 jaar later wordt elke print nog steeds met oog voor detail gemaakt. Daarom zijn veel mensen ook fan van dit merk. De diverse prints van de borduurpakketten zorgen elke keer weer voor de mooiste creaties.

Permin of Copenhagen borduurpakket

Permin of Copenhagen is vooral bekend van de tafelkleed borduurpakketten, maar ook voor leuke kussens en schilderijen kunt u bij dit merk terecht. Met meer dan 70 producten is er altijd een borduurpakket wat past bij uw wensen. En als officiële dealer van Permin kunnen wij alle borduurpakketten uit voorraad leveren. 

Zo heeft Permin of Copenhagen een breed aanbod van grote tafelkleden om te borduren. Deze zijn voorbedrukte of telwerk en incl. of excl. garen. Zo kunt u de tafelkleden excl. garen naar eigen kleurenwens invullen.

Permin of Copenhagen online bestellen

Wij zijn al een aantal jaar officiële dealer van het merk Permin of Copenhagen. Dat houdt in dat wij u elk seizoen weer mogen verrassen met de nieuwste creaties van dit merk. In de afgelopen jaren hebben we al een mooie collectie van Permin opgebouwd en daar komen elk seizoen weer mooie borduurpakketten bij. Bekijk de collectie van Permin in onze webshop of kom langs in onze winkel. In onze winkel in Rhoon hebben we maar liefst 30.000 producten op voorraad, waaronder producten van Lanarte, Vervaco, Eva Rosenstand, Thea Gouverneur en Pako. Zo hoeft u nooit met lege handen naar huis!