Permin of Copenhagen borduurpakketten

Permin of Copenhagen biedt mooie, unieke borduurpakketten aan. Alle borduurpakketten bevatten een borduurnaald, borduurstof en garens, zodat u na de levering direct aan de slag kunt gaan. Bekijk naast de standaard borduurpakketten ook de pakketten voor tafelkleden borduren. 

1 - 24 van 71 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 71 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Borduurpakket Permin of Copenhagen

De borduurpakketten van Kopenhaagse merk Permin of Copenhagen hebben allen een natuurlijk thema. Zo maakt u de mooiste dieren, planten en zelfs bloemen eenvoudig zelf. Met maar liefst 50+ verschillende borduurpakketten van dit populaire merk is er altijd wel een pakket wat aansluit op uw wensen. 

Permin of Copenhagen tafelkleden borduren

Naast standaard borduurpakketten bieden wij ook borduurpakketten met voorbedrukte tafelkleden. Zo maakt u een mooi, uniek tafelkleed dat een echte aanwinst is voor uw interieur of om iemand cadeau te doen. De tafelkleden zijn allen voorbedrukt en worden geleverd met een naald, borduurgarens en een beschrijving. 

Meer tafelkleed borduurpakketten bekijken? Op onze website vindt u maar liefst 500+ verschillende varianten!

Borduurpakket telwerk of borduurpakket voorbedrukt?

De verschillende borduurpakketten van Permin of Copenhagen verschillen niet alleen in print. Ook de techniek is verschillend. Zo bieden wij de keuze voor een borduurpakket met telwerk of een voorbedrukt borduurpakket aan. Bent u een gevorderde handwerker? Dan is een borduurpakket met telwerk een aanrader. Bent u een beginnende handwerker? Dan is een voorbedrukt borduurpakket een geschikte keuze.