Dolle Borduurdagen! shop voor €65 aan borduurartikelen en ontvang een goedgevulde goodiebag cadeau. Vermeld “borduurdagen” in het opmerkingenveld op de afrekenpagina  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Leren Labels

Leren Labels

Zelfgemaakte creaties worden gepersonaliseerd met een van deze leren label. Ze zijn geschikt voor gebreide, gehaakte of genaaide kleding, tassen, etuis en nog veel meer! De tekst is in donker reliëf in het leer gezet en er zijn teksten zoals ‘made by oma’, ‘made by mama’, ‘made with love’ en ‘handmade', 'baby girl', baby boy’ en ga zo maar door. De labels zijn voorzien van gaten en kunnen daarom gemakkelijk en snel met de hand worden opgenaaid of sluit u met een drukknoop. Zo kan de label er ook af tijdens het wassen.

Producten 1-24 van 55

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Zelfgemaakte creaties worden gepersonaliseerd met een van deze leren label. Ze zijn geschikt voor gebreide, gehaakte of genaaide kleding, tassen, etuis en nog veel meer! De tekst is in donker reliëf in het leer gezet en er zijn teksten zoals ‘made by oma’, ‘made by mama’, ‘made with love’ en ‘handmade', 'baby girl', baby boy’ en ga zo maar door. De labels zijn voorzien van gaten en kunnen daarom gemakkelijk en snel met de hand worden opgenaaid of sluit u met een drukknoop. Zo kan de label er ook af tijdens het wassen.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!