Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Kerst borduren

Zelf kerstdecoratie maken? Met de Kerst borduurpakketten van onder andere Vervaco, Pako en Rico Design maakt u de leukste kerstdecoratie helemaal zelf! Maak mooie borduurkussens, tafelkleden of wenskaarten om te borduren. Met meer dan 350 borduurpakketten is er voor ieder wat wils!

1 - 24 van 388 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 388 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Kerst borduurwerk

Dankzij de complete borduurpakketten heeft u Kerst decoratie in huis die écht uniek is. Deze pakketten zijn niet alleen leuk om voor uzelf te bestellen, maar ook om te geven aan dierbaren. U heeft namelijk uren handwerkplezier van het borduren en u kunt elk jaar weer van het eindresultaat genieten. Een mooi tafelkleed met kerstprint of juist een sok om op te hangen en te vullen met cadeaus? Bekijk ons ruime assortiment voor alle mogelijkheden.

Borduurpatroon Kerst

Een borduurpakket Kerst is compleet geleverd met voorbedrukt stramien of telpatroon, een borduurnaald, borduurgarens en een duidelijke omschrijving. Na de bezorging kunt u dus meteen aan de slag! Als u op een werkdag voor 16:00 uur uw pakket besteld, doen wij ons best om deze morgen bij u te laten bezorgen!

Kerstsok vilten

Naast borduurpakketten hebben we ook kerstsokken in onze collectie opgenomen! De meeste sokken zijn geschikt om te borduren. Enkelen zijn echter ook geschikt om te vilten! Deze creatieve techniek levert de mooiste handwerkprojecten op. In het pakket vindt u voorbedrukt vilt, draad, kralen, pailletten en garen. Om uw naam of die van een dierbare op de sok te borduren, vindt u instructies om het alfabet te borduren.

Kussen borduren Kerst

Naast de sokken, tafelkleden en standaard kerst borduurpakketten bieden wij ook feestelijke kussen borduurpakketten aan. De Vervaco borduurpakketten bevatten een geschilderd grof borduurstramien, borduurgarens, een borduurnaald en een instructie. Met een kerst kussen maakt u uw interieur helemaal klaar voor de feestdagen!