Lana Grossa

Lana Grossa heeft een prachtig aanbod van luxueuze wol en garens van zeer hoge kwaliteit. De garens van Lana Grossa worden geproduceerd in Italië en zijn verkrijgbaar in vele prachtige samenstellingen en trendy kleuren. Bekende garens van Lana Grossa zijn o.a. de 100% merino series, Cotone katoen, de Silkhair garens, Gomitolo serie en Ragazza serie. Perfect voor uw volgende handwerkproject. Welke garen zijn uw favoriet?

1 - 24 van 1931 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 1931 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Ruime keuze in Lana Grossa garen

Geen enkel handwerkproject is hetzelfde, dus waarom zouden u garen dat wel moeten zijn? In de collectie Lana Grossa garens vindt u veel verschillende collecties. Denk aan de Lana Grossa Merino, Lana Grossa Linea Pura Organico en Lana Grossa Gomitolo. Elke collectie garen heeft haar eigen, unieke look en draagt weer anders. Of u nu een trui, zomerse top, shawl of deken wil breien of haken? In de collectie van Lana Grossa vindt u meer dan 1.900 verschillende bollen wol en katoen om mee aan de slag te gaan. Keuze genoeg dus!

De mooiste items maakt u zelf met Lana Grossa garen

In de breiboeken en haakboeken van Lana Grossa vindt u mooie patronen die gebaseerd zijn op de collectie garen. Een mooi vest, kleed of losse jurk? De boeken van Lana Grossa bieden u meer dan voldoende inspiratie. En dankzij de unieke look van de garen zal Lana Grossa nooit vervelen. Door de verschillende samenstellingen in de garens wilt u elke keer weer een nieuwe collectie proberen. In de beschrijving staan alles duidelijk uitgelegd, zodat u het mooiste resultaat krijgt.

Lana Grossa wol online bestellen

Wilt u zelf ervaren hoe fijn het is om met Lana Grossa wol en katoen te werken? Met meer dan 1.900 verschillende typen en kleuren wol en katoen is er altijd een bol die past bij uw wensen. Elk seizoen vullen wij onze collectie weer aan met mooie, nieuwe kleuren en typen wol. Bestel uw bollen Lana Grossa wol en katoen online of kom gezellig shoppen in onze winkel in Rhoon. Naast de garen van Lana Grossa hebben wij namelijk ook de collecties van onder andere PhildarLang Yarns en Scheepjes voor u klaarstaan. Genoeg inspiratie dus!