Dolle Borduurdagen! shop voor €65 aan borduurartikelen en ontvang een goedgevulde goodiebag cadeau. Vermeld “borduurdagen” in het opmerkingenveld op de afrekenpagina  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Handdoeken

Handdoeken

Deze knuffelige, zachte handdoeken zijn van hoogwaardige badstof, vormvast en duurzaam. De licht glanzende, zachte vezels drogen en verwennen de huid tegelijkertijd. Aan de onderkant is er een geweven Aida-rand om te borduren. Hier kunt u naar wens uw motieven met afbeeldingen, patronen of namen aanbrengen. Een geborduurde handdoek is een bijzondere blikvanger in uw badkamer en altijd een heel leuk individueel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum of kerst. En als u nog een suggestie voor uw borduurmotief nodig heeft, neem dan een kijkje in de talrijke borduurboeken van Rico Design. Hier vind je heel veel leuke inspiratie!

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Deze knuffelige, zachte handdoeken zijn van hoogwaardige badstof, vormvast en duurzaam. De licht glanzende, zachte vezels drogen en verwennen de huid tegelijkertijd.

Aan de onderkant is er een geweven Aida-rand om te borduren. Hier kunt u naar wens uw motieven met afbeeldingen, patronen of namen aanbrengen. Een geborduurde handdoek is een bijzondere blikvanger in uw badkamer en altijd een heel leuk individueel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum of kerst.


En als u nog een suggestie voor uw borduurmotief nodig heeft, neem dan een kijkje in de talrijke borduurboeken van Rico Design. Hier vind je heel veel leuke inspiratie!Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!