10%  korting op alle schilder op nummer pakketten met de code: verf10

 

Borduurstoffen

Borduurstoffen

Nieuwe borduurstof bestellen? Dan bent u bij C.R. Couture aan het juiste adres. De borduurstoffen en stramiens van DMC en Rico Design zijn de perfecte basis voor uw nieuwe borduurproject. Maak de keuze uit Aida stoffen, Evenweave stoffen of linnen en maak de mooiste creaties!

Producten 1-24 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Borduurstof of stramien online kopen van de merken DMC en Zweigart aan de meter of verpakt per borduurlap doet u eenvoudig en snel bij crcouture.nl. Borduurstoffen in Aida, linnen, kaaslinnen, evenweave, Lugana / hardangerstof, stramien / canvas, plastic stramien en oplosbaar borduurstramien. Naast borduurstoffen hebben wij ook borduurband in diverse breedtes. Dit wordt veel gebruikt voor het borduren op handdoeken maar ook voor het borduren van kruidenzakjes.

Met de borduurstoffen kunt u borduurpatronen uittellen maar ook met een speciale borduurstift een borduurpatroon op teken. Deze borduurstiften zijn er in diverse uitvoeringen en kunt u vaak met een gum of water verwijderen. 

De borduurstof kan in het begin stug aanvoelen maar dit wordt na mate in de hand / gebruiken zachter. U kunt het beste de stof niet voor het borduren wassen, de stof trekt wordt eerder smoezelig.

De borduurstoffen aan de meter zijn gemiddeld tussen de 110cm en 156cm breed en zijn per 10cm verkrijgbaar.

Borduurstof afwerken; Om het rafelen van de borduurstof tegen te gaan kunt u deze om zoomen of festonneren.

Tip; berekend altijd de afwerk / zoomrand van het borduurwerk mee voor de juiste maat borduurstof.Copyright © 2020 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!