Shop 2 boekenleggers en/of kruidenzakjes en ontvang een 3e mini borduurwerkje cadeau!  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Prym Ergonomics

Prym Ergonomics

Zoekt u Prym Ergonomics sokkennaalden? Bij Crcouture.nl bestelt u eenvoudig uw Prym Ergonomics breinaalden online. Gratis verzending vanaf €75.

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Prym Ergonomics sokkennaalden

Sokken breien is hip en er zijn dan ook verschillende manieren om sokken te breien. Zo zijn er ook verschillende soorten sokkennaalden, waaronder op de Prym Ergonomics sokkennaalden. Dit zijn revolutionaire breinaalden met een bijzondere driehoekige vorm. 

Wat zijn de sokkennaalden van Prym voor breinaalden?

De Prym sokkennaalden bestaan uit 5 korte sokkennaalden in de lengte van 20 cm. Deze sokkennaalden van Prym zijn beschikbaar in de verschillende maten van 2.0mm t/m 8.0 mm in een mooie witte kleur. Wat is de juist naaldikte is, is afhankelijk van de dikte sokkenwol, de hand van breien en elke steek u wilt gaan breien. De sokkennaalden zijn gemaakt van high-performance kunststof en hierdoor licht in de hand. 

De breinaalden zijn licht van gewicht en liggen dankzij de bijzondere vorm prettig in de hand. De verdikte druppelvormige punten zorgen ervoor dat de experts sneller kunnen breien doordat het garen niet splijt, terwijl beginners makkelijker kunnen insteken en doorhalen. zo blijven zijn de steken makkelijker te breien. De breinaalden lopen van een ronde doorsnede aan de voorkant over in een driehoekige, waardoor de steken gemakkelijk over de naald glijden. Zo is breien gemakkelijker dan ooit!

Voordelen van sokken breien met de Prym

  • Prym Ergonomics breinaalden liggen ergonomisch in de hand waardoor je minder snel kramp krijgt tijdens het breien.

  • Breien gaat met deze naalden een stuk sneller en gemakkelijker doordat de druppelvormige punt van de breinaald niet blijft steken in de draad. 

  • Door de druppelvormige punt glijden draden niet snel van de breinaald af.

  • Zowel voor beginnende breiers als expert breiers geschikt

  • Ook geschikt voor kleine projecten zoals een mouw van een trui, kol, beenwarmers en polswarmers en meer breiwerk.

  • Heerlijk licht in de hand door het high-performance lichtgewicht kunststof

Meer dan 50 verschillende breinaalden van onze favoriete merken

Deze Ergonomics sokkennaalden zijn van het populaire Duitse merk Prym en voldoen aan onze hoge eisen die wij aan de breinaalden stellen. Naast de Prym Ergonomics sokkennaalden hebben wij de rondbreinaalden, Ergonomics wolhaaknaalden en Ergonomics breinaalden met knop van deze serie in ons assortiment. Zo zijn de Prym ergonomische wolhaaknaalden een favoriet.

Bestel je Prym Ergonomics op Crcouture.nl!

Bestel je Prym Ergonomics sokkennaalden vandaag voor 15:00 uur, dan streven wij ernaar deze dezelfde dag nog te versturen. Bestelt u voor het eerst in onze webshop? Wordt lid dan lid van onze nieuwsbrief en ontvang een welkomskorting code om te shoppen met  10% korting!

Wilt u liever de sokken naalden van Prym in het echt zien? De sokken naalden zijn ook aanwezig in onze handwerkwinkel in Rhoon, net onder Rotterdam. Bekijk de openingstijden onder de contactgegevens. Wij staan voor u klaar om u advies te geven over de juiste sokken naald! Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!