Shop alle knoopkussens en kleden met 10% extra korting met de code: SMYRNA10  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Smyrna knooppakketten

Smyrna knooppakketten

Bent u op zoek naar een leuk Smyrna pakket om te knopen? Bij C.R. Couture bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 300 verschillende knooppakketten van merken zoals Pako, Vervaco en Orchidea! Welk knooppakket is uw favoriet?

Producten 1-24 van 348

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hoe groot is de collectie Smyrna pakketten?

Een breed aanbod van knooppakketten vindt u bij C.R. Couture. Knooppakketten worden ook wel smyrna pakketten genoemd. De knoop/smyrna pakketten zijn compleet om direct te starten met knopen. In de knooppakketten zit het voorbedrukte grove stramien, het voorgesneden knoopgaren, handleiding en tenzij er bij vermeld ook de knoophaak.

Wij hebben knoopkleden, knoopkussens en knoopwandkleden van merken zoals Vervaco, Pako en Smyrnalaine. De vloerkleden om te knopen van Smyrnalaine zijn grote kleden waarbij gewerkt wordt met 100% wol. Het zijn wat duurdere knooppakketten, maar zorgen wel voor prachtige creaties. De knooppakketten van Vervaco en Pako zijn met acryl knoopdraden en zijn daarmee dus iets goedkoper, maar zeker niet minder mooi! 

Wat is Smyrna knopen? 

Smyrna is een knooptechniek om een vloerkleed, kussen, wandkleed of een tafelkleed van te maken. De naam "Smyrna" is al wat ouder en betekent knopen. De knooppakketten van Vervaco en Pako worden geknoopt van 100% acryl garen. De knoop tafel- en vloerkleden van Smyrnalaine worden geknoopt van 100% wol. Omdat 100% wol knoopgaren grover is dan een 100% acryl knoopgaren is het knoopstramien van Smyrnalaine pakketten ook grover dan van Pako en Vervaco.

In de smyrnapakketten zit het smyrna wol al voorgesneden in cups. Zo kunt u direct beginnen met knopen. De Gregoriaanse-knoop is de knooptechniek die met behulp van de knoophaak op het smyrna stramien geknoopt wordt. 

Uw knooppakket online bestellen bij C.R. Couture

Bij ons vindt u knooppakketten van verschillende afbeeldingen. Zo hebben wij knoopkussen van 40x40cm groot van dieren, bloemen, geometrische figuren en Disney. Ook hebben wij knoopkleden van deze thema’s in verschillende kleuren en afmetingen. Sinds kort zijn ook de Disney smyrnapakketten weer terug. Zo zijn er nu smyrnapakketten van Olaf van Frozen, Cars, Winnie the Pooh, Nemo, Mickey Mouse, Hello Kitty, Princessen, en Moana & Vaiana.

Alle knooppakketten bestelt u eenvoudig online via onze webshop. Met ruim 300 verschillende knooppakketten is er altijd een mooi Smyrna pakket dat past bij uw wensen. Wij hebben vrijwel alle knooppakketten op voorraad. En bestelt u voor 15:00u? Dan leveren wij bestelling de volgende dag al bij u thuis. Liever komen shoppen in onze winkel in Rhoon? Ook daar bent u van harte welkom. Zowel online als in onze winkel staan we graag voor u klaar! 

loaderCopyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!