Borduren geboorte

Wij hebben een ruime collectie borduurpakketten voor de baby- en kinderkamer van bekende thema's zoals Woezel & Pip, Disney, Hello Kitty en Maya De Bij. Met de borduurpakketten maakt u de mooiste groeimeters en geboortetegels in diverse stijlen, voor zowel jongens als meisjes. Niets is leuker dan een uniek, zelf geborduurd cadeau voor de geboorte. Met 140+ verschillende geboortegerelateerde borduurpakketten is er altijd een pakket naar uw wens. 

1 - 24 van 347 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 347 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduurpakket geboorte

Met een compleet borduurpakket voor de geboorte kunt u direct aan de slag om het mooiste kraamcadeau te maken. In een compleet borduurpakket vindt u namelijk de borduurstof, borduurgarens, borduurnaald en duidelijke beschrijving. Bij C.R. Couture vindt u een ruim aanbod aan borduurpakketten voor de kinderkamer in verschillende stijlen en van bekende topmerken zoals VervacoDimensions en Pako met o.a. series zoals Nijntje en Woezel & Pip. 

Daarnaast hebben we ook een Disney collectie van het bekende merk Vervaco. U kunt bij ons dus ook terecht voor leuke geboorte borduurpakketten met prints van o.a. Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Frozen en Cars. 

Geboortetegel borduren

Een geborduurde geboortetegel is een mooi cadeau om te geven, maar ook om te krijgen. Op een geboortetegel vindt u niet alleen een mooie print, maar ook de naam en geboortedatum van de baby. De meeste geboortetegels in ons assortiment worden geleverd met zowel roze als blauw garens. Daarmee heeft u dus een nog ruimere keuze uit maar liefst 50+ geboortetegels. Bij veel geboortetegels wordt tevens het volledige alfabet geleverd, zodat u precies ziet hoe u de letter kunt borduren. 

Groeimeter borduren

Naast geboortetegels bieden wij ook groeimeter borduurpakketten aan. Een groeimeter is niet alleen leuk voor de kinderkamer, het gehele gezin beleeft hier plezier van. De groeimeter bevat naast de meetlat ook leuke, kinderlijke en vrolijke prints. Bij verschillende hoogtes zijn verschillende figuren te zien. De figuren maken de groeimeter extra leuk om te geven en te krijgen.