Quilt en patchwork

Wilt u zelf de mooiste dekens maken om uw interieur mee af te maken? Dan is quilten iets voor u! Bij het quilten maakt u een deken die bestaat uit drie verschillende lagen, waarbij u met mooie stofjes een mooi patroon kunt maken. Bekijk onze quiltmatten en andere patchworkaccessoires en maak de mooiste creaties!

1 - 24 van 59 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 59 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Quilt voor beginners

Binnen onze webshop zijn zowel losse producten om te quilten als quiltpakketten te vinden. Het pakket dat te vinden is in ons assortiment is vooral geschikt voor beginners. In het pakket zit alles om uw eerste creaties mee te maken. Denk aan een fijn rolmes en quiltmat, maar ook een markeerstift en machinenaalden. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwste handwerkproject.

Zelf quilt maken

Een deken maken door te quilten is niet moeilijk. Natuurlijk is het als beginner even wennen, maar voor u het weet heeft u de techniek onder de knie. Er zijn veel video's op YouTube te vinden om de techniek te leren. Natuurlijk leggen wij het u ook graag uit in onze winkel in Rhoon, waar we u gelijk kunnen adviseren over de beste materialen en andere benodigdheden om de mooiste creaties te maken. 

Quilt shop

Hebben we u al enthousiast gemaakt over het quilten? Fijn! In ons assortiment vindt u meer dan vijftig mooie producten van bekende merken zoals Prym en Sewline om uw nieuwe deken mee te maken. Er is dus altijd een product dat past bij uw wensen. Als u uw bestelling voor 16:00u plaatst, zorgen wij er samen met de bezorger voor dat uw bestelling binnen één à twee dagen bij u thuis wordt bezorgd.