Lanarte

Lanarte is een bekend merk onder de borduurpakketten in kruissteek en brengt prachtige collecties uit om te borduren. Lanarte heeft bekende ontwerpers zoals Marjolein Bastin en Maria van Scharrenburg. Lanarte biedt daarnaast ook borduurpakketten aan van thema's zoals dieren, geboorte en huis en tuin.

1 - 24 van 469 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 469 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Lanarte borduurpakketten

De borduurpakketten van Lanarte zijn vaak verkrijgbaar in de borduurstoffen linnen, katoen en aida. Een Lanarte borduurpakket is helemaal compleet om direct aan het borduren te gaan. Een borduurpakket is inclusief tel- of borduurpatroon, de borduurstof, het borduurgaren van DMC, de borduurnaald en de instructies.

Lanarte Marjolein Bastin

Marjolein Bastin is een bekende ontwerper van Lanarte. De borduurpakketten met haar prints zijn erg populair. Zij maakt vooral borduurpakketten met als thema 'natuur'. De kleuren worden altijd streng geselecteerd, waardoor een mooi kleurenpalet en balans ontstaat. Bekijk daarnaast ook de borduurpakketten van Maria van Scharrenburg, een andere ontwerper van Lanarte. Ook haar borduurpakketten zijn een echte aanrader.

Lanarte webwinkel

De borduurpakketten van Lanarte kunt u eenvoudig vanaf de bank bestellen via de webshop van C.R. Couture. Met een grote collectie en meer dan 200 producten is er genoeg keuze en is er altijd wel een borduurpakket wat past bij uw wensen. U bent ook van harte welkom in onze winkel, waar wij meer dan 30.000 producten voor u op voorraad hebben.