C.R. Couture voor breien, borduren, haken en andere handwerken

Winkelmandje

0 artikelen | € 0,00

Afrekenen Bekijk

Borduren

Is borduren uw lievelings handwerkhobby?

Wij zijn een specialist op het gebied van borduren en borduuraccessoires. In onze assortiment hebben wij alles voor borduren direct uit voorraad leverbaar! Complete borduurpakketten van alle bekende borduur topmerken zoals Lanarte, Vervaco, DMC, Thea Gouverneur, Anchor, Eva Rosenstand, Royal Paris, Maia, Marjolein Bastin, Heritage Crafts , M.J.Hummel, Orchidea, Pako, Dimensions, Permin of copenhagen, Luca-s , Riolis , Rt

Alles om te borduren

Naast de voorbedrukte en telwerk borduurpakketten en borduurpatronen hebben wij ook een ruime keus aan borduurstoffen in linnen, Aida, Evenweave, kaaslinnen en handwerkstoffen, inspirerende borduurboeken en handige borduurbenodigdheden zoals borduurschaartjes, borduurnaalden en opbergers. Ook hebben wij alle kleuren DMC borduurgaren uit voorraad leverbaar.

Artikelen 1 tot 24 van 2670 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
Artikelen 1 tot 24 van 2670 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduren

Op zoek naar ideeën om te borduren?

Borduren is een handwerktechniek die op verschillende manieren gebruikt kan worden met de bekende borduursteken: kruisteek, spansteek, stiksteek en/of platsteek.  Er zijn vele afbeeldingen om te borduren op een schilderij maar ook op o.a. boekenleggers, kussenstafelkleedjes, handdoeken, knuffels, groeimeters, geboortetegels, kruidenzakjes. Borduurpakketen zijn er in telwerk en voorbedrukt en worden bijna allemaal compleet geleverd om direct aan de slag te gaan.

Naast alle borduurpakketten hebben wij ook de bekende DMC borduurgarens, borduuraccessoires zoals een borduurschaar, borduurnaald en opberg mogelijkheden, diverse soorten borduurstoffen zoals Linnen, Aida, Evenweave en kaaslinnnen en natuurlijk ook borduurboeken vol inspiratie met borduurpatronen! 

Onze borduurmerken. 

Royal Paris, Anchor , Maia, Vervaco , DMC , Lanarte ,Thea Gouverneur, Heritage Crafts , M.J.Hummel, Orchidea, Pako, Dimensions, Permin of copenhagen , Eva rosenstand, Luca-s , Riolis , Rto

Ontdek al onze artikelen