10% korting op alle Lana Grossa Filati 62 modellen met de code: filati62

Naaimachinegaren

Naaimachinegaren

Naaimachine garen nodig? De Gütermann naaimachine garen staan al jarenlang bekend om de uitstekende kwaliteit. De garen zijn gemaakt van 100% polyester en zijn erg sterk. Bekijk de losse naaigarens of bestel een prachtige naaigarenset, waardoor u de belangrijkste kleuren in één keer in huis hebt!

Producten 1-24 van 525

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 525

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Crcouture.nl vindt u diverse soorten naaigarens voor uw handwerk. Onze naaigarens bestaan uit naaimachine garen, quilt garen, lock garen, siersteek garen, super sterk garen en rijggaren. 
Naaimachine garens hebben wij van Gütermann wat staat een hoge merkkwaliteit garen. Dit 100% polyester naaigaren is perfect voor reparaties aan textiel of om het zelf nieuw te maken. Gütermann is een hoge kwaliteit alles naaigaren met een ontzettende ruime kleuren pallet. Iedereen die naaien als hobby heeft weet dat het met goede kwaliteit naaimachine garen werken heel fijn is. Gütermann alles naaigaren is geschikt voor alle stoffen en naden, voor fijn siersteken en decoratieve naden, overlock en safetyaden, knoopsgaten, het opnaaien van knopen of applicaties en meer! Dit universeel naaigaren van 100% polyester komt op een kunststof klosje met draadstop. Gütermann Allesnaaigaren is: wasecht tot 95ºC, krimpvrij, sterk en slijtvast, chemisch te reinigen, strijkbaar tot 200ºC, zijdezacht, licht- en kleurecht 
Van Gütermann kunnen de allesnaaigaren zowel op de naaimachine als op de spoel. De supersterk garens kunt u alleen op de naaimachine gebruiken en niet op de spoel tenzij u een industriële naaimachine heeft. Naast naaien met de naaimachine is dit natuurlijk ook ideaal garen voor te naaien met de hand. 
Ook vindt u bij ons naaigarensets van Gütermann wat ook een leuk cadeau idee is. In de naaigaren sets zitten o.a. vaak klosjes naaigaren van 100 meter in diverse kleuren. Naast de klossen alles naaigaren zitten er ook in de verschillende sets extra toebehoren zoals o.a. stoffenclips, markeerstift, lint centimeter of een hoeken- en kantvormer.Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!