Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Sokkenwol

Sokken breien of haken is terug van weggeweest! Op zoek naar sokkenwol in allerlei kleuren en samenstellingen? Dan bent u bij crcouture.nl aan het juiste adres. Met sokkengarens breit of haakt u al en een eenvoudig patroon prachtig paar sokken. Naast sokken breien met sokkenwol is het garen ook zeer geschikt voor het haken of breien van omslagdoeken, truien of dekens.

1 - 24 van 389 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 389 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Sokken breien is hip!

Op zoek naar sokkenwol in allerlei kleuren en samenstellingen? Dan bent u bij crcouture.nl aan het juiste adres. Met sokkengarens breit of haakt u al en een eenvoudig patroon prachtig paar sokken. Naast sokken breien met sokkenwol is het garen ook zeer geschikt voor het haken of breien van omslagdoeken, truien of dekens.

Sokkenwol bestaat veel uit wol  en polyamide maar bij ons vindt u ook samenstellingen in sokkengarens zoals bamboe, katoen, stretch, cashmere en soja. Zo kunt u niet alleen sokken breien voor de winter maar ook voor de zomer.

Wij hebbe sokkengarens van Lana Grossa, de bekende Meilenweit sokkenwolseries, van Regia, van Lang Yarns, de bekende Jawoll sokkenwol series, Scheepjes en Phildar, de bekende Phil Folk sokkenwol series.