Klantenservice

Let op: Het is erg druk bij Postnl en DHL, daardoor kan de bezorging wat langer duren. Crcouture.nl is blijft geopend en blijven ook versturen. 

Heeft u vragen? Mail dan gerust de klantenservice info@crcouture.nl en wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Verzendkosten:
Binnen Nederland boven de €45,00 gratis anders €3.95 DHL of €4,95 PostNL verzendkosten. België vanaf €75,00 gratis verzending anders €5,95 verzendkosten.

Levering:
Plaats u een bestelling op werkdagen voor 15:00uur wordt het dezelfde dag verstuurd. Mocht dit niet haalbaar zijn of toch niet in voorraad, dan verneemt u dat op werkdagen binnen 24uur per email of telefonisch van ons. Wij bieden u dan de keuze voor een latere verzending, een alternatief of voor het gratis annuleren van uw order. Wij versturen met DHL en Post NL naar het opgegeven afleveradres.
Vul uw adres correct in. U ontvangt na het succesvol plaatsen van de bestelling een bevestiging waarin u uw gegevens kunt controleren en eventueel aanpassen. Zodra de bestelling is verzonden is het niet meer mogelijk om het adres te wijzigen. Bestellingen met een onjuist adres kunnen retour bij ons komen. De bestelling kan dan eventueel opnieuw verstuurd worden met extra (verzendkosten en de eventuele gemaakte retourkosten). Indien u de bestelling liever wilt annuleren na terug komst ontvangt u het geld van de bestelling retour exclusief de gemaakte verzendkosten en eventuele retourkosten.  

Retourneren:
Is uw aankoop niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retourneren.
Als eerste neemt u met contact met ons op via de mail info@crcouture.nl of gebruikt het herroepingsformulier. Indien u het herroepingsformulier gebruikt, print deze dan uit en stop deze bij de retourzending erbij.

Retour adres:
Crcouture.nl
Molendijk 40 A
3161 KN Rhoon

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging. Als het geretourneerde product volledig gefrankeerd en onbeschadigd bij ons is aangekomen en de artikelen die verzegeld zijn niet open zijn gemaakt, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald excl. de eventuele gemaakte verzendkosten terug via de betaalmethode die u heeft gebruikt. Zo spoeding mogelijk, binnen 14 dagen zal het geld met de door u gebruikte betaalmiddel worden terug gestort. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigenrekening, bewaar daarom het bewijs dat u krijgt van uw postagentschap. 

Als u het retour product niet aanmeld kunnen wij deze niet in behandeling nemen.