Shop voor €30 aan borduurpakket(ten) en ontvangt een wenskaart om te borduren t.w.v. €9,50 cadeau!
Hiervoor hoef je niets te doen, de zomerse groet wordt automatisch meegestuurd

Klantenservice

Welkom bij Crcouture.nl

Wij zijn een online handwerkwinkel maar hebben ook een fysieke winkel in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam. Onze winkel is gevestigd aan de Molendijk 40a in Rhoon. Onze webshop is 24/7 geopend en onze winkel in Rhoon is geopend op onderstaande openingstijden.

LET OP: MAAND JULI EN AUGUSTUS IS DE WINKEL OP ZATERDAG GESLOTEN

Openingstijden van onze stenen handwerkwinkel:

Maandag t/m vrijdag van 09:00uur t/m 13:00uur
Zaterdag van 09:00uur t/m 12:00uur.

LET OP: MAAND JULI EN AUGUSTUS IS DE WINKEL OP ZATERDAG GESLOTEN

Openingstijden voor kledingreparatie:

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00uur t/m 13:00uur

Heeft u vragen?

Klik hier voor het contactformulier of mail gerust de klantenservice info@crcouture.nl en wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00uur tot 16:00uur op het telefoonnummer 010 501 4041. Heeft u een vraag over uw order? Hou dan uw ordernummer bij de hand om u zo efficent mogelijk te helpen. 

Ook hebben wij veelgestelde vragen bij elkaar gezet. Wellicht staat uw antwoord hier al tussen. 

Verzendkosten:

Binnen Nederland rekenen wij €4,95 verzendkosten tot €20,00. Vanaf €20,00 tot €65,00 zijn de verzendkosten €3,95. Bij orders boven de €65,00 is het gratis verzending. België vanaf €75,00 gratis verzending anders €6,25 verzendkosten.

Levering:

Plaats u een bestelling op werkdagen voor 15:00uur wordt het dezelfde dag verstuurd. Mocht dit niet haalbaar zijn of toch niet in voorraad, dan streven wij ernaar op werkdagen binnen 24uur per email of telefonisch u op de hoogte te brengen. Wij bieden u dan de keuze voor een latere verzending, een alternatief of voor het gratis annuleren van uw order. Wij versturen met DHL en Post NL naar het opgegeven afleveradres.

Let op: momenteel door de Covid19 omstandigheden en de drukte bij de pakketdiensten kan het soms langer duren voordat uw order verwerkt wordt.

Vul uw adresgegevens correct in. U ontvangt na het succesvol plaatsen van de bestelling een bevestiging waarin u uw gegevens kunt controleren en eventueel aanpassen. Geen orderbevestigingsmail ontvangen? Check ook altijd de ongewenste/spambox.

Zodra de bestelling is verzonden is het niet meer mogelijk om het adres te wijzigen. Bestellingen met een onjuist adres kunnen retour bij ons komen. De bestelling kan dan eventueel opnieuw verstuurd worden met extra (verzendkosten en de eventuele gemaakte retourkosten wat voor een pakket €5,50 en brievenbus €4,00 is). Indien u de bestelling liever wilt annuleren na terug komst ontvangt u het geld van de bestelling retour exclusief de gemaakte verzendkosten en retourkosten.  

Retourneren:

Is uw aankoop niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retourneren.
Als eerste neemt u met contact met ons op via de mail info@crcouture.nl of gebruikt het herroepingsformulier. Indien u het herroepingsformulier gebruikt, print deze dan uit en stop deze bij de retourzending erbij.

Retour adres:
Crcouture.nl
t.a.v. retouren
Molendijk 40 A
3161 KN Rhoon
Nederland

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging. Als het geretourneerde product volledig gefrankeerd en onbeschadigd bij ons is aangekomen en de artikelen die verzegeld zijn niet open zijn gemaakt, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald excl. de eventuele gemaakte verzendkosten terug via de betaalmethode die u heeft gebruikt. Zo spoeding mogelijk, binnen 14 dagen zal het geld met de door u gebruikte betaalmiddel worden terug gestort. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigenrekening, bewaar daarom het bewijs dat u krijgt van uw postagentschap. 

Als u het retour product niet aanmeld kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!