Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Luca-S

Met de borduurpakketten van Luca-S maakt u de mooiste creaties. Met verschillende thema's als bloemen, dieren en leuke geboortetegels om te borduren is er altijd een borduurpakket dat past bij uw wensen. De Luca-S borduurpakketten bevatten alle producten om direct aan de slag te kunnen! 

1 - 24 van 95 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 95 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Luca-S borduurpakketten

Luca-S maakt al meer dan 25 jaar mooie ontwerpen voor hun borduurpakketten. Van halve tot hele kruissteek en van aida tot linnen: Luca-S borduurpakketten zijn leuk voor iedereen! Alle borduurpakketten bevatten een borduurstof, de borduurnaald, het telpatroon, borduurgaren en een duidelijke handleiding. Hiermee beleeft u gegarandeerd uren handwerkplezier! 

Geboorte borduren met Luca-S

Luca-S is vooral populair dankzij de collectie geboortetegels. Met leuke prints en figuurtjes is er altijd een mooie geboortetegel te vinden. Bij alle geboorte borduurpakketten van Luca-S wordt een handleiding voor alle cijfers en letters van het alfabet geleverd, zodat u de naam en de geboortedatum kunt borduren. Met de geboortetegel borduurpakketten maakt u echt een uniek kraamcadeau dat niet alleen leuk is om te geven, maar ook leuk om te krijgen! 

Luca-S online bestellen

C.R. Couture is al jaren officiële dealer van Luca-S. Met borduurpakketten in verschillende thema's is er altijd een borduurpakket van Luca-S te vinden dat aansluit op uw wensen. U kunt de borduurpakketten van Luca-S eenvoudig online bestellen, maar u kunt de producten ook in onze winkel in Rhoon kopen. Hier hebben we naast de producten van Luca-S ook leuke borduurpakketten en garens van merken als Vervaco, Anchor en Eva Rosenstand voor u klaarliggen!