Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Telpatroon borduren

Met de telpatroon borduurpakketten van merken als Lanarte, Eva Rosenstand, Permin, Thea Gouverneur en Luca-S maakt u de mooiste creaties. Bij deze borduurpakketten moet het borduurpatroon op de borduurstof worden uitgeteld door middel van een telpatroon die wordt bijgeleverd. Alle borduurpakketten bevatten de benodigdheden om direct aan de slag te gaan. En met meer dan 1.700+ telwerk producten is er altijd een borduurpakket naar wens!

1 - 24 van 2062 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 2062 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduurpakketten met telpatronen

De borduurpakketten die u bij ons vindt zijn met verschillende soorten borduurstoffen zoals aida, linnen, katoen en evenweave. Bij een borduurpakket met een telpatroon ziet u het borduurwerk onder u hand groeien. We hebben een ruime collectie van vele merken en afbeeldingen. Bij deze borduurpakketten moet de borduurstof eerst uitgeteld worden door een telpatroon. Daarom zijn deze borduurpakketten vooral geschikt voor gevorderen. Wilt u leren borduren? Dan is voorbedrukt borduren aan te raden. U kunt ook altijd beginnen met een klein uittel borduurwerk. 

Telpatroon borduurwerk

Juist doordat deze manier van borduren iets meer tijd vraagt, kunt u extra trots zijn op het eindresultaat. Zo maakt de mooiste geboortetegels en schilderijen met thema's als natuur, bloemen en dieren. Met meer dan 1700 producten in deze categorie is er altijd een leuk borduurpakket dat goed aansluit op uw wensen. En doordat alle borduurpakketten geleverd worden met borduurstof, telpatroon, garens en borduurnaald kunt u direct aan de slag met uw volgende handwerkproject! 

Gratis telpatronen borduren

Naast onze telpatroon borduurpakketten delen we op ons blog ook gratis borduurpatronen. Hiermee kunt u het hele jaar door de leukste creaties maken. Benieuwd? Bekijk hier onze gratis kerst borduurpatronen. Op deze pagina delen we ook gelijk welke kleuren garen van o.a. DMC u nodig heeft om deze patronen te borduren. En wilt u verder aan de slag met telpatronen? Bekijk dan ons assortiment borduurboeken, waar u in elk boek mooie patronen kunt vinden.