10% korting op alle sokkenwol

Elastiek

Elastiek

Heeft u elastiek nodig om zelf kleding, mondkapjes of tassen mee te maken? Bij C.R. Couture vindt u stevig geweven elastiek om uw handwerkproject compleet te maken! Beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u uw handwerkproject extra persoonlijk kunt maken.

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elastiek band nodig?

Met elastiek kunt u de leukste projecten maken. Denk aan het maken van een nieuwe broek of rok maar ook mondkapjes en mondmaskers. Doordat het elastische band goed mee veert en genoeg rek bevat, zorgt elastiek ervoor dat u uw nieuwe handwerkprojecten altijd comfortabel kunt gebruiken. In onze webshop hebben we zowel breed knoopsgatenelastiek met inkepingen voor broeksknopen als dunner elastisch band om mee te breien in sokken of om mondmaskertjes te maken. En de prijs is ook niet verkeerd! 

Persoonlijke touch met gekleurd elastiek

In ons assortiment hebben we elastiek van onder andere Prym en Restyle. De elastieken zijn leverbaar in verschillende leuke kleuren, zodat u zelf leuke combinaties met kleuren elastiek en stoffen kunt maken. Wat dacht u van een blauwe stof met roze elastiek? Of een gele stof met groen elastiek? Zo maakt u uw nieuwe handwerkproject echt persoonlijk en herkenbaar.

Kookecht, sterk en toch soepel elastiek

Alle elastische banden in onze collectie zijn kookecht en striemen niet. Het elastiek is sterk genoeg en verliest zijn rek niet, maar draagt altijd wel comfortabel. Afhankelijk van uw nieuwe handwerkproject hebben wij elastiek in meerdere breedtes voor u beschikbaar. Zo kunt u mondkapjes maken met elastiek van 4mm breed. De knoopsgatenelastiek kunt u weer perfect gebruiken bij het maken van een rok of broek en met gewoon stevig elastiek kleding en blouses. Kortom: met elastiek kunt u alle kanten op. U bestelt uw elastiek eenvoudig via onze webshop, maar u bent ook van harte welkom om te komen shoppen in onze winkel in Rhoon. Daar hebben we naast elastiek nog andere fournituren, zoals scharen, naaigaren en meer!Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!