Borduren voor Pasen

Borduren in thema is nog leuker dan standaard borduren! Daarom vindt u bij C.R. Couture ook borduurpakketten voor Pasen. Zo maakt u de mooiste tafelkleden en schilderijen die perfect passen bij de lente. Bekijk ons ruime aanbod aan Pasen borduurproducten.

1 - 24 van 83 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 83 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Tafelkleed pasen borduren

Tafelkleden borduren is tegenwoordig erg populair. Zo heeft u namelijk altijd een uniek tafelkleed. Met de borduurpakketten van C.R. Couture kunt u tafellopers en tafelkleden borduren in verschillende thema's. De prints zijn kleurrijk en passen perfect bij het voorjaar. Zo kunt u de tafelkleden of -lopers ook na Pasen nog gebruiken. 

Borduren Pasen

Naast mooie tafelkleden hebben wij nog meer leuke Pasen gerelateerde producten in onze webshop opgenomen. Zo maakt u de leukste, vrolijkste eierhoedjes met print om uw eieren heerlijk warm te houden. Daarnaast vindt u ook mooie kussens om te borduren.

Borduren Pasen patronen

Vrijwel alle producten in onze Pasen categorie zijn borduurpakketten, wat betekent dat alle benodigdheden aanwezig zijn om direct aan de slag te kunnen. Bekijk de beschrijving van het product om te kijken welke producten u bijgeleverd krijgt.