Weekactie: Shop voor €35 aan Rico Design badstoffen en ontvang een borduurboek t.w.v. €7,95 cadeau!

Laatste vooraad Scheepjes Sassenach KAL kits

 

Vervaco

Het bekende borduurmerk Vervaco heeft veel borduurpakketten in verschillende thema’s zoals bloemen, dieren en geboorte. Van boekenleggers, kruidenzakjes, tafelkleden, schilderijen tot voorbedrukte kruissteekkussens. Een borduurpakket van Vervaco bevat alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Welk borduurpakket wordt uw nieuwe favoriet?

Producten 1-24 van 2016

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Borduurpakket kruissteek telwerk Fraaie keukenkast Vervaco PN-0021710
  Vervaco borduurpakket Fraaie keukenkast PN-0021710 borduren
  Speciale prijs € 30,95 Normale prijs € 31,95
 2. Kruissteekkussen ster om te borduren van vervaco pn-0008595
  Kruissteekkussen ster om te borduren Vervaco pn-0008595
  Speciale prijs € 28,25 Normale prijs € 28,95
 3. Vervaco Diamond Painting kerstkaart Kerstkabouter
  Vervaco Diamond Painting kerstkaart Kerstkabouter
  Speciale prijs € 9,35 Normale prijs € 9,50
 4. Borduurpakket kruissteekkussen Eva Mouton Citroen met kussenrug van Vervaco pn-0196961
  Borduurpakket kruissteekkussen Eva Mouton Citroen met kussenrug van Vervaco pn-0196961
  Speciale prijs € 48,50 Normale prijs € 49,95

Producten 1-24 van 2016

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 70 jaar Vervaco

Het Belgische bedrijf Vervaco maakt al meer dan 70 jaar mooie borduurpakketten. Met thema’s zoals bloemen en dieren wordt het borduren met Vervaco altijd weer een feestje. Doordat de prints met oog voor detail zijn ontworpen, worden de dieren en bloemen bijna levensecht. En met meer dan 2.000 verschillende borduurpakketten is er altijd een leuk borduurpakket dat past bij uw wensen.

Borduurpakketten van Vervaco

De Vervaco borduurpakketten zijn al jaren favoriet bij gevorderde handwerkers, maar ook bij beginners. Zo maakt Vervaco verschillende borduurpakketten voor kinderen met halve kruissteek of spansteek. Vervaco is dus echt leuk voor iedereen! In alle borduurpakketten zit een borduurnaald, borduurgaren, een borduurstof en duidelijke beschrijving. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject! 

Vervaco maakt naast borduurpakketten met thema’s als dieren en bloemen ook leuke borduurpakketten in samenwerking met Disney. Als officiële dealer van Disney mag Vervaco leuke borduurpakketten uitbrengen met prints van onder andere Mickey Mouse, Frozen en Winnie the Pooh.

Vervaco online bestellen

Zelf ook aan de slag met een borduurpakket van Vervaco? C.R. Couture is al jaren officiële dealer van Vervaco. Elk seizoen mogen wij u verrassen met de mooiste nieuwe borduurpakketten van dit Belgische merk. In de afgelopen jaren hebben we al een ruime collectie opgebouwd. Keuze genoeg! Bestel uw nieuwe Vervaco borduurpakket online of kom langs in onze winkel. Met een assortiment van 30.000 verschillende producten hoeft u nooit met lege handen naar huis! Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!