Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Vervaco

Het bekende borduurmerk Vervaco heeft veel borduurpakketten in verschillende thema’s zoals bloemen, dieren en geboorte. Van boekenleggers, kruidenzakjes, tafelkleden, schilderijen tot voorbedrukte kruissteekkussens. Een borduurpakket van Vervaco bevat alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Welk borduurpakket wordt uw nieuwe favoriet?

1 - 24 van 2250 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 2250 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 70 jaar Vervaco

Het Belgische bedrijf Vervaco maakt al meer dan 70 jaar mooie borduurpakketten. Met thema’s zoals bloemen en dieren wordt het borduren met Vervaco altijd weer een feestje. Doordat de prints met oog voor detail zijn ontworpen, worden de dieren en bloemen bijna levensecht. En met meer dan 2.000 verschillende borduurpakketten is er altijd een leuk borduurpakket dat past bij uw wensen.

Borduurpakketten van Vervaco

De Vervaco borduurpakketten zijn al jaren favoriet bij gevorderde handwerkers, maar ook bij beginners. Zo maakt Vervaco verschillende borduurpakketten voor kinderen met halve kruissteek of spansteek. Vervaco is dus echt leuk voor iedereen! In alle borduurpakketten zit een borduurnaald, borduurgaren, een borduurstof en duidelijke beschrijving. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject! 

Vervaco maakt naast borduurpakketten met thema’s als dieren en bloemen ook leuke borduurpakketten in samenwerking met Disney. Als officiële dealer van Disney mag Vervaco leuke borduurpakketten uitbrengen met prints van onder andere Mickey Mouse, Frozen en Winnie the Pooh.

Vervaco online bestellen

Zelf ook aan de slag met een borduurpakket van Vervaco? C.R. Couture is al jaren officiële dealer van Vervaco. Elk seizoen mogen wij u verrassen met de mooiste nieuwe borduurpakketten van dit Belgische merk. In de afgelopen jaren hebben we al een ruime collectie opgebouwd. Keuze genoeg! Bestel uw nieuwe Vervaco borduurpakket online of kom langs in onze winkel. Met een assortiment van 30.000 verschillende producten hoeft u nooit met lege handen naar huis!