Vervaco

Vervaco heeft borduurpakketten van telwerk of voorbedrukt met diverse thema's zoals bloemen, dieren een huwelijk en geboorte. Een borduurpakket van Vervaco is compleet om direct te gaan borduren. Vervaco borduurpakketten zijn inclusief borduurpatroon / telpatroon, de borduurstof, het borduurgaren van DMC, de borduurnaald en de instructies.

1 - 24 van 2088 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 2088 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Vervaco borduurpakketten

Vervaco heeft een ruime keuze aan borduurpakketten voor verschillende thema's, zoals een bruiloft of geboorte. Met een borduurpakket heeft u direct alles in huis om te starten aan uw nieuwe handwerkproject. Liever haken met een haakpakket? Dat is ook mogelijk!

Vervaco borduurpakket geboorte

Vervaco biedt verschillende borduurpakketten aan voor de geboorte. Zo kunt u zelf een groeimeter of geboortetegel borduren. Verschillende borduurpakketten worden geleverd met zowel roze als blauw garen, zodat u de print voor zowel een jongen als meisje kan borduren. Dit staat in vrijwel alle in de beschrijving aangegeven.

Vervaco webshop

C.R. Couture heeft een grote collectie aan Vervaco producten opgenomen in de webshop. Wij zijn erg tevreden over de producten van Vervaco en het levert de mooiste resultaten op. Met meer dan 1.100 producten in onze webshop is er altijd een product dat past bij uw wensen!