10% extra korting op alle Disney borduur- en smyrnapakketten met de code: disney10 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Vervaco online bestellen?

Producten 1-24 van 2004

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Al meer dan 70 jaar Vervaco

Het Belgische bedrijf Vervaco maakt al meer dan 70 jaar mooie borduurpakketten. Met thema’s zoals bloemen en dieren wordt het borduren met Vervaco altijd weer een feestje. Doordat de prints met oog voor detail zijn ontworpen, worden de dieren en bloemen bijna levensecht. En met meer dan 2.000 verschillende borduurpakketten is er altijd een leuk borduurpakket dat past bij uw wensen.

Borduurpakketten van Vervaco

De Vervaco borduurpakketten zijn al jaren favoriet bij gevorderde handwerkers, maar ook bij beginners. Zo maakt Vervaco verschillende borduurpakketten voor kinderen met halve kruissteek of spansteek. Vervaco is dus echt leuk voor iedereen! In alle borduurpakketten zit een borduurnaald, borduurgaren, een borduurstof en duidelijke beschrijving. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject! 

Vervaco maakt naast borduurpakketten met thema’s als dieren en bloemen ook leuke borduurpakketten in samenwerking met Disney. Als officiële dealer van Disney mag Vervaco leuke borduurpakketten uitbrengen met prints van onder andere Mickey Mouse, Frozen en Winnie the Pooh.

Vervaco online bestellen

Zelf ook aan de slag met een borduurpakket van Vervaco? C.R. Couture is al jaren officiële dealer van Vervaco. Elk seizoen mogen wij u verrassen met de mooiste nieuwe borduurpakketten van dit Belgische merk. In de afgelopen jaren hebben we al een ruime collectie opgebouwd. Keuze genoeg! Bestel uw nieuwe Vervaco borduurpakket online of kom langs in onze winkel. Met een assortiment van 30.000 verschillende producten hoeft u nooit met lege handen naar huis! Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!