Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Over ons

Crcouture.nl is dé online handwerkinkel met alles op het gebied van breien, haken, borduren en fournituren. Crcouture.nl is ontstaan vanuit onze stenenwinkel C.R. Couture in Rhoon. De winkel is in 1989 opgericht in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam tussen de dorpen Spijkenisse, Hoogvliet, Pernis, Barendrecht en Poortugaal.

C.R. Couture is begonnen met kledingrepartie wat nog steeds met veel plezier gedaan wordt. Is iets te groot of te klein, dan moet u bij C.R. Couture zijn. 
Door de herstelwerkzaamheden hebben wij ontzettend veel ritsen, garen en andere fournituren in voorraad.  Omdat de winkels in onze omgeving hun deuren gingen sluiten zijn wij hierop in gesprongen. 

De grote hobby van Corrie is borduren en daarom kwamen er naast de fournituren al snel een aantal borduurpakketen en borduurgarens in de winkel.
Ook was de vraag naar breigarens o.a. sokkenwol en breinaalden, en ja toen was het hek van de dam want van de ene bol wol kwam de andere in ons assortiment. 
Nu is ons assortiment zo uitgebreid dat mijn dochter Corina ook bij mij in de zaak is gekomen om zo onze prachtige collectie ook online via de webshop te verkopen. 

Eigenlijk als je het goed beschouwd is het een uit te hand gelopen hobby geworden, wat natuurlijk een feestje is. Men noemt onze winkel ook wel de wolboerderij. 

Wij hebben nu een leuk en gezellig team en proberen de klanten zo te helpen zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden. Wij streven ernaar om persoonlijke aandacht aan de klant te geven ondanks het toch een online bestelling is. Ook is het voor ons een uitdaging om z.s.m. ons uitgebreide collectie online te krijgen. Inmiddels is onze borduurcollectie zo groot geworden dat wij zelfs in de top 3 van Nederland staan. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!
Het voordeel van Crcouture.nl is dat bijna alles in voorraad is, waardoor wij snel kunnen leveren. Ook vele bekende wolmerken zoals Scheepjes, Phildaren Lana Grossa vindt u terug bij ons.  

Wij hopen u graag een keer als klant te ontmoeten in de webshop of in de winkel waar de koffie klaar staat! 

De winkel is elke ochtend geopend, de reden is hiervan dat wij s ’middags aan onze kledingreparatie beginnen zodat wij ons aan de afspraken kunnen houden die wij maken met de klanten.

Groetjes Corrie van der Pol eigenaresse van C.R. Couture en Corina van der Pol eigenaresse Crcouture.nl