Shop alle klossen naaigaren met 15% korting met de code: garen 

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Clover Amour

Clover Amour

Clover Amour haaknaalden zijn geliefd, van hoge kwaliteit, kleurrijk en zorgen voor uren haakplezier. De Clover Amour haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat wat ideaal in de hand ligt.

Producten 1-24 van 25

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

 

 

 

Clover Amour haaknaalden zijn geliefd, van hoge kwaliteit, kleurrijk en zorgen voor uren haakplezier. De Clover Amour haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat welke een afgeplat deel heeft waar u duim precies op kunt rusten wanneer u aan het haken bent. Door deze handgreep kan men met iedere haakstijl haken met de deze haaknaalden. Wanneer u de haaknaald vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen met deze handgreep lukt dat allemaal. De haak van de Clover Amour haaknaald is glad en afgerond zodat het afglijden van de lusjes gemakkelijker en sneller gaat.

 

Ook haak(st)ers met gewrichtspijn vinden de Clover Amour haaknaalden erg fijn. De Clover Amour haaknaalden hebben een ergonomisch handvat wat haken nog aangenamer maakt. Dit houdt in dat het handvat zacht en dikker is en daardoor gemakkelijk vast kan worden gehouden en hiervoor minder druk hoeft te zetten met de duim en wijsvinger.

 

Voor extra liefde in je haakwerk en minder druk op je vingers zijn deze Amour Crochet Hooks haaknaalden ideaal.

 

 

Iedere dikte haaknaald heeft een felle en vrolijke kleur handvat. Vele haak(st)ers hebben een favoriete maat haaknaald en door de kleur hebben ze deze zo te pakken. Hoe dikker uw garen, hoe dikker de haaknaald moet zijn. Omdat ieder hand anders haakt kunt u altijd het beste een proeflapje maken voordat u gaat beginnen aan een project. Ook ligt het aan de haaksteek die u wilt gaan gebruiken dat er soms een dikkere of dunnere haaknaald van pas moet komen. De Clover Amour dunne haaknaalden zijn er al vanaf dikte 0.6mm t/m 1.75mm. Vervolgens komen de wat dikkere haaknaalden. Deze gaat van 2.0mm t/m dikte 15.0mm. Naast dat de Clover Amour haaknaalden los verkrijgbaar zijn ze ook haaknaalden set. Deze haaknaalden set is er in de fijne maten 0.6mm t/.m 1.75mm en in de dikker maten 2.0mm t/m 6.0mm.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!