Voorbedrukt borduren

Bij ons vint u een een ruim assortiment voorbedrukte borduurpakketten en stramiens. Met een voorbedrukt borduurpakket is de afbeeling op de borduurstof of stramien gedrukt. Een voorbedrukt borduurpakket is een compleet pakket incl. borduurgaren, borduurnaald en werkwijze. De canvas en stramiens zijn excl. garen en toebehoren.

Voorbedrukt borduren?

Bij ons vint u een een ruim assortiment voorbedrukte borduurpakketten en stramiens. Met een voorbedrukt borduurpakket is de afbeeling op de borduurstof of stramien gedrukt. Een voorbedrukt borduurpakket is een compleet pakket incl. borduurgaren, borduurnaald en werkwijze. De canvas en stramiens zijn excl. garen en toebehoren. Het is gemakkelijk borduren. U hoeft geen borduusteekjes meer te tellen en u ziet gelijk hoe groot het borduurwerk daadwerkelijk wordt. Bijna alle voorbedrukte borduurpakketten zoals de kruissteekkussens en tafelkleedjes van o.a. Vervaco zijn uit voorraad leverbaar. Bestel snel en veilig online! 

1 - 24 van 1644 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 1644 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Ruime keus aan voorbedrukte borduurpakketten

Bij ons vint u een een ruim assortiment van meer dan 800 voorbedrukte borduurpakketten en stramiens. Met een voorbedrukt borduurpakket is de afbeeling op de borduurstof of stramien gedrukt. Een voorbedrukt borduurpakket is een compleet pakket incl. borduurgaren, borduurnaald en werkwijze. De canvas en stramiens van borduurmerken Margot, Seg de Paris zijn vaak excl. garen en toebehoren. Voorbedruk borduurwerk is gemakkelijk borduren. U hoeft geen borduusteekjes meer te tellen en u ziet gelijk hoe groot het borduurwerk daadwerkelijk wordt. Bijna alle voorbedrukte borduurpakketten zoals de kruissteekkussens en tafelkleedjes van o.a. Vervaco zijn uit voorraad leverbaar.