Borduurpakketten kinderen

Eens moet de eerste keer zijn. Daaorm hebben wij leuke borduurpakketten voor kinderen waarmee kids kunnen leren borduren. De prints en technieken zijn eenvoudig, waardoor deze zeer geschikt zijn voor beginners. De prints zijn leuk en creatief, wat de mooiste creaties oplevert. Bekijk de borduurpakketten van het bekende merk Vervaco

1 - 24 van 182 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 182 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduren kinderen

De eerste keer borduren is altijd even wennen. Je moet de stoffen leren kennen en de techniek onder de knie krijgen. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan borduurpakketten voor kinderen. Zo kunnen zij de borduurtechniek zelf beoefenen. De kruissteek en spansteek zijn fijne technieken om mee te oefenen. Kies samen de leukste prints, zoals Disney borduurpakketten, uit en ga aan de slag!

Het eerste borduurpakket

Kinderen leren gemakkelijk borduren met een klein borduurwerkje. De borduurpakketten bevatten alles om direct te beginnen. Denk hierbij aan een borduurstof, een borduurnaald, borduurgarens en een duidelijke beschrijving. Omdat het de eerste paar keren best lastig kan zijn, is het verstandig om er even bij te blijven om te helpen. Met hulp kunnen kinderen goed op weg geholpen worden. 

Leren borduren

Borduren is in het begin misschien ingewikkeld, maar als u het eenmaal onder de knie heeft beleeft u uren handwerkplezier. Leren borduren is niet moeilijk. Daarom leggen wij u graag uit hoe u kunt leren borduren en wat u daarvoor nodig heeft.