Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Borduren voor kinderen

Wil uw (klein)kind leren borduren? Met de borduurpakketten voor kinderen leert uw (klein)kind op een leuke manier borduren. De prints en technieken zijn perfect voor beginners. Bekijk alle borduurpakketten voor kinderen bij C.R. Couture!

1 - 24 van 222 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 222 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduurpakketten voor kinderen

Met onze borduurpakketten voor kinderen leren kinderen op speelse en creatieve manier hoe ze moeten borduren. In onze collectie vindt u borduurpakketten voor verschillende niveaus. Zo beginnen veel kinderen met de spansteek of kruissteek techniek. Zodra ze deze onder de knie hebben, zijn de grotere voorbedrukte borduurpakketten erg leuk. En met de leuke prints van dieren, auto’s, prinsessen of andere Disney figuren wordt het borduren echt een feestje.

Leren borduren voor kinderen

Borduren is ontzettend leuk. Nog leuker is het om samen met uw kind of kleinkind te borduren! Alle borduurpakketten in onze collectie voor kinderen zijn compleet, zodat jullie direct aan de slag kunnen. In het pakket vindt u een plastic borduurnaald, borduurstof/stramien, garens en een beschrijving waarin uitgelegd wordt hoe uw (klein)kind kan borduren. Zo ziet u samen de creatie tot leven komen! En met de kinder borduurpakketten van Vervaco en Pako gaat dat vast en zeker goedkomen.

Kids borduurpakketten bij C.R. Couture

Het borduren zorgt voor de leukste creaties. En met meer dan 180 verschillende borduurpakketten zit er altijd wel eentje tussen dat past bij de wensen van uw (klein)kind. U kunt de borduurpakketten eenvoudig online bestellen in onze webshop. Jullie zijn ook van harte welkom in onze borduurwinkel in Rhoon. Hier kunnen jullie samen verschillende borduurpakketten bekijken en de leukste uitkiezen. Bent u op zoek naar een specifiek borduurpakket? Neem dan contact met ons op.