Dolle Borduurdagen! shop voor €65 aan borduurartikelen en ontvang een goedgevulde goodiebag cadeau. Vermeld “borduurdagen” in het opmerkingenveld op de afrekenpagina  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Addi Crasy Trio

Addi Crasy Trio

Zoekt u Addi Crasy Trio sokkennaalden? Bij Crcouture.nl bestelt u eenvoudig uw nieuwe Addi Crasy Trio sokkennaalden online. Gratis verzending vanaf €75.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Addi CrasyTrio sokkennaalden

Sokken kan je met diverse soorten breinaalden breien, waaronder op een Addi CrasyTrio. Dit zijn favoriete sokken breinaalden met een flexibel middenstuk. De Addi CrasyTrio breinaalden bestaan uit een flexibel tussenstuk met aan weerszijden een naaldpunt. Hierdoor heb je 6 naaldpunten om sokken mee te breien. De CrasyTrio sokken naalden zijn beschikbaar in de naalddiktes van 2.0mm tot en met 5.0m met tussenmaten van 0.25mm. De naalddiktes kies je aan de hand van de sokkenwol of het garen wat gebruikt wordt. Elke verpakking Addi CrasyTrio bevat de 3 naalden in de gekozen dikte. 

Op de twee naalden naalden rust het breiwerk en met de derde naald wordt gebreid. Tevens een ideale hulpnaald. Dit is dus dezelfde manier als je met 5 losse sokkennaalden werkt. Het middenstuk van de naalden zijn flexibel waardoor je kleine rondjes kan breien. Zo zijn zijn deze naalden ook een ideale uitvinding voor iedereen die mouwen, sokken handschoenen polswarmers of babykleding wilt rond breien. Door het tussenstuk van de Addi CrasyTrio en de u-bocht van de breinaalden blijft het breiwerk goed op de naalden rusten, wat de naalden ook voor beginnende breiers geschikt maakt. De totale lengte van de naald is van punt tot punt 21 cm. 

Wanneer kies ik voor de Addi Crasy Trio naalden? 

Doordat de Addi CraSyTrio naalden veel meer bewegingsvrijheid hebben dan andere sokkennaalden, kan er met drie naalden gebreid worden. Ook de teen van de sok kan hiermee gebreid worden, wat bij rondbreinaalden soms lastig is. Met deze breinaalden worden de kleinere diameter gebreid in een handomdraai. Met dit systeem verdeeld het project zich in tweeën want met de derde naald wordt gebreid. De perfecte naalden voor iedereen die moeiteloos kleine rondjes wilt breien en dat gaat hiermee bijzonder gemakkelijk! U kunt dus met de Addi Crasytrio sokkenaalden de gehele sok van top tot teen breien. 

De Addi CraSyTrio naalden zijn van heel glad metaal wat erg fijn breit. Omdat de steken op het flexibele middenstuk rusten, glijden de steken niet snel van de naald af. Daarnaast hebben beide naaldpunten één basispunt en één scherpe punt. Ideaal om patronen in te breien in de sok of te gebruiken voor bijvoorbeeld een Noors motief in de mouwen van een trui. Ook het maken van sokken handschoenen polswarmers of babykleding kan heel goed met deze breinaalden. 

De collectie Addi Crasy Trio sokkennaalden: meer dan 10 maten!

De CrasyTrio naalden zijn van het Duitse merk Addi wat al vele jaren bekend staat om hun goede kwaliteit. Zo breien ook DenDennis en Mr.Knitbear in hun boeken Vrolijke sokken breien met de Addi Crasy Trio sokkennaalden. Zo zijn dit geliefde Addy Crasy Trio naalden voor als men kleine rondjes wil breien de ideale uitvinding voor iedereen! Naast de CrasyTrio naalden hebben wij sokken rondbreinaalden en sokkennaalden van 15cm en 20cm van symfonie hout, edelstaal en aluminium van Knit Pro. 

Bestel je Addi CrasyTrio op Crcouture.nl!

Bestelt u uw Addi CrasyTrio vandaag voor 15:00 uur? Dan streven wij ernaar de naalden dezelfde dag nog te versturen. Door onze ruime voorraad in sokkennaalden kunnen wij snel leveren. Bestelt u voor het eerst in onze webshop? Wordt lid dan lid van onze nieuwsbrief en ontvang een welkomskorting code om te shoppen met  10% korting! Wilt u liever de Crasy Trio naalden in het echt zien? De sokkennaalden zijn ook aanwezig in onze handwerkwinkel in Rhoon, net onder Rotterdam. Bekijk de openingstijden onder de contactgegevens. Wij staan voor u klaar om u advies te geven over de juiste sokken naald! Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!