Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

DMC

Het Franse merk DMC heeft haar bekendheid te danken aan de kwalitatief goede garens. Deze zijn te verkrijgen in diverse soorten: het gewone Mouline, Mouline Color Variations, light effects & Coton Perlé. Een perfecte basis voor uw volgende handwerkproject. Naast borduurgarens vindt u ook borduurpakketten en haakpakketten van DMC. 

1 - 24 van 1124 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 1124 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

DMC garen

De bekende DMC garens zijn gemaakt van de beste kwaliteit, waarmee de mooiste creaties gemaakt kunnen worden. In ons assortiment vindt u verschillende typen wol die allemaal een eigen, unieke look bieden. De DMC garens hebben allen een verschillende dikte en zijn zeer geschikt voor het borduren, breien en haken. 

 

DMC borduurpakketten

Naast de borduurgarens en -stoffen biedt C.R. Couture ook DMC borduurpakketten aan. Hier kunt u o.a. handdoeken, theedoeken en knuffels mee borduren. De complete borduurpakketten bestaan uit borduurgaren, borduurnaald en beschrijving. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden! 

DMC accessoires voor breien en haken

Naast garens en borduurpakketten van DMC bieden wij ook verschillende accessoires aan. Bewaar al uw garen en naalden in een overzichtelijke naaibox, breitas of breikoker. Zo heeft u al uw benodigdheden op één plek en hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u iets kwijt raakt. Ook voor losse borduurnaalden kunt u terecht bij DMC.