Phildar Phil Coton 3

Phildar Phil Coton 3 is een 100% katoen garen en verrijkt met aloë vera. Dit is een heerlijke zachte haakkatoen met een glans voor knuffels, amigurumi's, granny squares en andere haakwerkjes! Met dit garen kunt u natuurlijk ook o.a. tops, vestjes en truien breien.

1 - 24 van 85 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 85 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

Dit heerlijke, zachte garen van Phildar is een echte aanrader voor knuffels, kleedjes, maar is ook zeer geschikt om leuke kledingstukken mee te maken. Met maar liefst 82 verschillende kleuren is er altijd een kleur die goed past bij uw wensen. 

Phildar Coton 3 kleuren

In de Phildar Coton 3 kleurencollectie is zoveel keuze dat het bijna moeilijk is om te kiezen. Want gaat u voor koele blauwtinten, neutrale kleuren of juist voor zomerse geel- of oranje garen? Met 82 verschillende garen is er in ieder geval genoeg keuze waarmee u uw volgende handwerkproject helemaal naar wens kunt maken. Kunt u echt niet kiezen of houdt u wel van een verrassing? Bestel dan een van onze verrassings kleurenpakketten. Afhankelijk van het pakket krijgt u 55, 65 of zelfs 75 kleuren wol van de Phildar Coton 3 collectie! 

Haken met Phildar Coton 3

Phildar maakt prachtige garen en de collectie Phildar Phil Coton 3 is zeer geschikt voor verschillende projecten. Haak nieuwe sjaals, sokken, kleedjes, knuffels en ga zo maar door. Maar wist u dat Phildar ook andere collecties met mooie garens aanbiedt? Bekijk ook eens deze collecties van Phildar: