Disney borduurpakketten

Met de borduurpakketten en Diamond Painting pakketten maakt u de mooiste Disney figuren en stripfiguren helemaal zelf. De pakketten zijn van bekende topmerken als Vervaco, die officiële dealer van Disney zijn. Met een ruim aanbod van 293 pakketten is er altijd een pakket naar wens. 

1 - 24 van 467 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 467 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Vervaco borduurpakketten Disney

Bij C.R. Couture vindt u de mooiste Diamond Painting pakketten met een leuke Disney-print. De Diamond Painting pakketten van het bekende topmerk Vervaco zijn gemaakt in samenwerking met Disney. Vervaco is officiële dealer van deze producten, waardoor u ervan verzekerd bent een echt Disney borduurpakket te kunnen bestellen. Met de pakketten borduurt u de mooiste kussens of maakt u de mooiste schilderijen met de Diamond Painting techniek. 

Hello Kitty borduren

Naast bekende Disney figuren kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste Hello Kitty borduurpakketten. De borduurpakketten bevatten alles om direct aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan een voorbedrukt stramien of telwerk, een borduurnaald, garens en een duidelijke beschrijving. Zo maakt u de mooiste wenskaarten, geboortetegels en kleden helemaal zelf! Binnen ons assortiment vindt u maar liefst 66 verschillende Hello Kitty producten om te borduren. 

Borduren voor kinderen

Met de Disney borduurpakketten en Diamond Painting pakketten maakt uw kind of kleinkind de mooiste creaties. Met de borduurpakketten is er altijd een keuze voor een borduurpakket voor beginners of juist voor gevorderden. En dankzij de leuke print hebben kinderen er echt plezier van. Niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen.