Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Disney borduurpakketten

Met de borduurpakketten en Diamond Painting pakketten maakt u de mooiste Disney figuren en stripfiguren helemaal zelf. De pakketten zijn van bekende topmerken als Vervaco, officiële dealer van Disney. Met een ruim aanbod van 450+ borduurpakketten is er altijd een pakket naar wens. 

1 - 24 van 500 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 500 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Vervaco borduurpakketten Disney

Bij C.R. Couture vindt u de mooiste borduurpakketten met leuke Disney figuren zoals Mickey en Minnie Mouse, Winnie the Pooh, Cars en Dumbo. De pakketten van het bekende topmerk Vervaco zijn gemaakt in samenwerking met Disney. Vervaco is officiële dealer van deze producten, waardoor u ervan verzekerd bent een echt Disney borduurpakket te kunnen bestellen. Met de pakketten borduurt u de mooiste kussens of maakt u de mooiste schilderijen met de Diamond Painting techniek. 

Geboortetegel borduren Disney

Met de Disney borduurpakketten maakt u de mooiste creaties voor uw kind of kleinkind. Naast mooie schilderijen hebben we ook leuke Disney geboortetegel en groeimeters borduurpakketten in onze collectie. Er is een ruime keuze uit geboortetegels en groeimeters met prints van bekende stripfiguren zoals Hello Kitty, Maya de Bij, Nijntje en Woezel en Pip. 

Leuke kinderprints borduren

Naast bekende Disney figuren kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste Hello Kitty borduurpakketten. De borduurpakketten bevatten alles om direct aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan een voorbedrukt stramien of telwerk, een borduurnaald, garens en een duidelijke beschrijving. Zo maakt u de mooiste wenskaarten, geboortetegels en kleden helemaal zelf! Binnen ons assortiment vindt u meer dan 80 verschillende Hello Kitty producten om te borduren. Zo is er altijd een leuk borduurpakket te vinden! 

De Disney borduurpakketten kunt u niet alleen via de website bestellen. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon waar wij maar liefst 38.000 producten op voorraad hebben liggen. Hier kunnen wij u adviseren over mooie borduurpakketten en garens, maar ook over leuke borduurboeken en andere accessoires. Zien we u binnenkort?