Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Diamond Dotz pakketten

De razendpopulaire Diamond Dotz schilderijen zijn geschikt voor jong en oud, beginners tot aan gevorderden! Met de gekleurde kristallen steentjes die u met een speciale pen op het voorbedrukte stramien plaatst, maakt u de mooiste kunstwerken.

De Diamond Dotz pakketten erg populair. Alle pakketten worden geleverd met voorbedrukt stramien, stylus, kristallen steentjes, een bakje, wax en duidelijke instructies.  

1 - 24 van 58 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 58 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Diamond Dotz

Met de gekleurde kristallen steentjes maakt u zelf de mooiste creaties. Het voorbedrukte stramien is voorzien van een speciale lijmlaag, waardoor u de 'diamantjes' er direct met een stylus op kunt plaatsen. Een Diamond Dotz pakket levert uren handwerkplezier op. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! 

Diamond Dotz vlinder maken

De dieren pakketten van Diamond Dotz zijn ontzettend populair. Een Diamond Dotz vlinder is erg leuk om te maken en het resultaat mag er zeker wezen. Door de kristallen steentjes laat u de vlinder glinsteren en stralen. 

Exclusieve Diamond Dotz Disney pakketten

Het bekende merk Diamond Dotz heeft onlangs een Disney collectie uitgebracht die alleen bij echte dealers verkrijgbaar is. Zo kunt u uw favoriete Disney figuren ook met deze techniek creëren! De Diamond Dotz Disney pakketten bestelt u exclusief bij C.R. Couture.