Geboortetegel

Een geboortetegel is een uniek kraamcadeau die volledig gepersonaliseerd kan worden. Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Kies uit maar liefst 140+ geboortetegels met dessins van bekende Disneyfiguren, Jip & Janneke, Dikkie Dik of Nijntje. 

1 - 24 van 169 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 169 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Een geboortetegel is een leuk kraamcadeau om te geven, maar ook om te krijgen. Een geboortetegel borduren is namelijk een uniek cadeau, waar u jarenlang plezier van heeft. Door de verschillende stoffen, thema's en natuurlijk de personalisatie van een geboortetegel heeft u altijd een uniek handwerkproject. 

Geboortetegel borduren

Wilt ook u zo'n leuk, gepersonaliseerd kraamcadeau aan iemand cadeau doen? Wij hebben geboortetegels van bekende merken van Vervaco, die officiële dealer zijn van Disney. In onze collectie vindt u de mooiste geboortetegels met dessins van Winnie the Pooh, Frozen, Dumbo en de Disney prinsessen. Liever geen Disney geboortetegel? We hebben ook leuke varianten van o.a. Woezel & Pip, Nijntje en Jip & Janneke. 

Bij de geboortetegel is in de meeste gevallen een alfabet opgenomen, zodat u de letter of complete naam kunt borduren. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor de geboortedatum en eventueel tijd waarom de baby geboren is. 

Geboortetegel bestellen bij C.R. Couture

Bij C.R. Couture kunt u terecht voor de mooiste geboortetegels om te borduren. Juist doordat u zelf bepaalt hoe het eindresultaat eruit komt te zien, maakt het dat dit een uniek cadeau is om te geven of te krijgen. In ons assortiment zijn 140+ geboortetegels beschikbaar, waardoor er altijd een leuke geboortetegel naar wens tussen zit.