Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Dimensions

Dimensions is een bekend merk onder de borduurpakketten. Met thema’s zoals bloemen, dieren en natuur is het elke keer weer een feestje om met een borduurpakket van Dimensions aan de slag te gaan. De borduurpakketten bevatten alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan. Welk Dimensions borduurpakket is uw favoriet?

1 - 24 van 151 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 151 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Dimensions borduurpakket

De borduurpakketten van Dimensions zijn al jaren populair. Het Engelse merk maakt al jaren prachtige borduurpakketten. De ontwerpers besteden veel aandacht aan de details, waardoor u met de borduurpakketten levensechte dieren en bloemen kunt borduren. De borduurpakketten worden volgens de telpatroon techniek ontworpen, waardoor deze borduurpakketten vooral geliefd zijn onder de gevorderde handwerkers.

Al meer dan 10 jaar Dimensions

Dimensions maakt al meer dan 10 jaar mooie borduurpakketten. Alle borduurpakketten zijn compleet, wat inhoudt dat u een borduurnaald, borduurstof, garens en een duidelijke omschrijving ontvangt. Hierdoor kunt u na het aanschaffen van een borduurpakket direct aan de slag! Met een borduurpakket van Dimensions beleefd u gegarandeerd uren handwerkplezier. En met de bijgeleverde garen van DMC is het eindresultaat altijd een plaatje om te zien!

Dimensions kopen bij C.R. Couture

In onze webshop vindt u maar liefst 140+ verschillende Dimensions borduurpakketten. En omdat wij officiële dealer zijn van Dimensions, mogen wij onze collectie elk seizoen weer uitbreiden met mooie borduurpakketten. De borduurpakketten bestelt u eenvoudig via onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. Hier hebben we maar liefst 30.000 producten van onder andere Lanarte, Anchor en Rico Design op voorraad liggen. Zo vindt u altijd een borduurpakket dat past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op!