Dimensions

Dimensions is bekend merk onder de borduurpakketten. De complete borduurpakketten bestaan uit een borduurnaald, -garen en telpatroon of borduurpatroon met beschrijving. Een borduurpakket voor bloemen, een landschap of toch liever dieren? Bekijk ons ruime assortiment aan pakketten en laat u verrassen. 

1 - 24 van 147 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 147 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Borduurpakket Dimensions

De borduurpakketten van Dimensions hebben allen een verschillende print. Gaat u voor een borduurpakket voor dieren, Kerst of voor een mooi landschap of stad? Met circa 100 verschillende pakketten zit er altijd iets voor u tussen. Daarnaast zijn alle borduurpakketten van Dimensions geschikt voor de beginner en gevorderde. 

Dimensions borduren

De borduurpakketten van Dimensions leveren u uren handwerkplezier op. Het borduurpakket is compleet, wat betekent dat u een borduurnaald, borduurgarens, borduurstof en een duidelijke instructie krijgt. Zo kunt u dus direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject! 

Dimensions webshop

De producten van Dimensions leveren de mooiste creaties op. In ons assortiment hebben wij meer dan 90 verschillende borduurpakketten van Dimensions die elk uniek zijn. Er is genoeg keuze in kleuren, thema's en groottes. Bestel eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel, waar wij meer dan 30.000 producten op voorraad hebben.